Prava, i ne mislimo je menjati. Kad mercedes i bmw budu menjali svoj zastitni znak, mozda se i ja odlucim na tako nesto.
Citat
prvi put cujem ali ajde nisam ja glavni baja ovde...
Pravila su pravila, uopste nije bitno da li se nekom svidjaju, da li za njih cuje prvi, deseti ili pedeseti put.
Citat
a sto ste mi sklonili signaturu?
Izbacio sam svoj trojici, sta je kome stajalo ne secam se, ali svako je na neki nacin krsio, ili je bio link ka nekoj slici ili je bio tekst koji sadrzi ALLCAPS ili mi je jednostavno bilo potrebno mesto da stavim public warning.
Citat
Vasi avatari su jako losi
Znam, zato je forum najveci u SCG i najbolje napreduje.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ko kaze da smo napravili? Sta pise na toj opciji na oba jezika? Admin feature only i koristi se samo kada se korisniku postavlja personalizovan avatar Da razjasnimo jednu stvar: Niko ovde nikog ni ne pita da li se avatari svidjaju ili ne, oni se koriste i oni ce se i dalje koristiti bez obzira da li se to nekom pojedinacnom korisniku svidja ili ne, a kome se ne svidja moze slobodno da nadje bolji forum na kome moze da koristi sta god zeli. Mi ove volimo, koristimo ih godinama, ko zasluzi dobije i personalizovanu varijantu sa svim malim dodacima koje voli i to je ono sto se nama svidja. Ovde postoje pravila koja su produkt cisto zdravog razuma a ne moje zelje za izivljavanjem nad korisnicima, i ko ih bude krsio pre ili kasnije zavrsice svoju epopeju ovde. Moj predlog je da pravila postujete i da ovaj forum koristite za ono za sta je on predvidjen a to je razmena misljenja, diskusija, medjusobno pomaganje, a ne pisanje besmislenih komentara sa gomilom smajlija i bez trunke sadrzaja.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!