Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:24:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ne mogu da prevaziđim  (Pročitano 3091 puta)
Svakodnevni prolaznik

Da sam normalan poludeo bih

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 262
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Znam, ali ponekad mora i da zaboli da bi kasnije bilo lepo.
IP sačuvana
social share
Nikad ne veruj zeni koja laze
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
smatram seba jakom i stabolnom osobom ali imam stvarno problem svi moji partneri me ostavljaju pod vrlo čudnim izgovorima ovim ili onim ali posle izvesnog vremena me mole da im oprostim i da ne mogu da mepodnese ovakva kakva sam jaka i mogu puno toga da podnesem. I još jedno pitanje da ne otvaram novu temu da li je normalno biti NE ljubomoran da ga tako nazovem jer mi i to neki zameraju nesam ljubomorna jer smatram šta će da bude biće da li grešim u svemu ovome. Smile

biti 'neljubomoran' nije bas ....ovaj... Smile    khm ....pokazi svom igracu da ti je stalo, a ne ono 'ma boli me ribica za sve...' . To ti ne valja  Smile   Aj pa se cujemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Es stupido ... ljubomora je losa osobina , ne znam zasto bi se folirala jer neko nije prelezao neke decije bolesti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
smatram seba jakom i stabolnom osobom ali imam stvarno problem svi moji partneri me ostavljaju pod vrlo čudnim izgovorima ovim ili onim ali posle izvesnog vremena me mole da im oprostim i da ne mogu da mepodnese ovakva kakva sam jaka i mogu puno toga da podnesem. I još jedno pitanje da ne otvaram novu temu da li je normalno biti NE ljubomoran da ga tako nazovem jer mi i to neki zameraju nesam ljubomorna jer smatram šta će da bude biće da li grešim u svemu ovome. Smile

biti 'neljubomoran' nije bas ....ovaj... Smile khm ....pokazi svom igracu da ti je stalo, a ne ono 'ma boli me ribica za sve...' . To ti ne valja Smile Aj pa se cujemo

JA uvek pokazujem ono što osećam i govorim kao što mislim i smatram da  je ispravno ali neki to ne mogu da razumeju jer smatram što je suđeno to je suđeno ali ponavljam ima ljudi koji stalno nešto čačkaju ispituju i nikad im nije jasno šta.
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Hmm ......pazi postoji kvaka.Sad ne znam kakva si osoba,ali sta mislis da si ti umislila da si jaka?Znaci ,u fazonu ga iskuliras i nisi ljubomorna,a posle mu to pasivno vratis.Imao sam ....ehhh sad vec matorih iskustva sa takvim osobama.Sto je najvaznije ,one su tvrdile da su mnogo jake.....da sve kuliraju ......i da znaju sta hoce.Na kraju se ispostavilo da i nije bas tako i toliko pocnu da smaraju sa nekim glupostima ....da stvarno vatas put pod noge.Ne osudjujem te,daleko od toga.....nego te pitam sta ti stvarno mislis kakva si osoba?

Pozdrav !!
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
Hmm ......pazi postoji kvaka.Sad ne znam kakva si osoba,ali sta mislis da si ti umislila da si jaka?Znaci ,u fazonu ga iskuliras i nisi ljubomorna,a posle mu to pasivno vratis.Imao sam ....ehhh sad vec matorih iskustva sa takvim osobama.Sto je najvaznije ,one su tvrdile da su mnogo jake.....da sve kuliraju ......i da znaju sta hoce.Na kraju se ispostavilo da i nije bas tako i toliko pocnu da smaraju sa nekim glupostima ....da stvarno vatas put pod noge.Ne osudjujem te,daleko od toga.....nego te pitam sta ti stvarno mislis kakva si osoba?
starno mislim da jesam ne poznaješ me uvek sam iskrena i što govorim ja to zaista i mislim.
tu se javlja problem što mnogi ne veruju ali to je njihov problem.Ja nisam zlopantilo  i ne vraćam molo za drago samo mrzim kukavice koje govore da su obazrive ili nešto slično tome.

Pozdrav !!
Smile
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:24:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: prevazi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.