Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:23:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ne mogu da prevaziđim  (Pročitano 3090 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49655
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
bitno je da ti je sin podrška u svemu što radiš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
smatram seba jakom i stabolnom osobom ali imam stvarno problem svi moji partneri me ostavljaju pod vrlo čudnim izgovorima ovim ili onim ali posle izvesnog vremena me mole da im oprostim i da ne mogu da mepodnese ovakva kakva sam jaka i mogu puno toga da podnesem. I još jedno pitanje da ne otvaram novu temu da li je normalno biti NE ljubomoran da ga tako nazovem jer mi i to neki zameraju nesam ljubomorna jer smatram šta će da bude biće da li grešim u svemu ovome. Smile

Ah... muskarci.... totalno suprotan pol...
Nazalost, ali i na srecu, imam slicna iskustva...
Stvarno, sta je lose u tome sto svog partnera ne cimas i za najvecu glupost ili ga ne zoves 30 puta na dan?  Smile
Mislim... zar je ljubomora jedini dokaz ljubavi...

Sto se mene tice... ti si idealna zena Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Da sam normalan poludeo bih

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 262
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Za Aneu
Na zalost u pravu si. Muskarci jesu uglavnom potpuno suprotan pol, ali postojimo i mi normalni koji vas razumemo, vase zelje, ideale i potrebe. A sto se tice ovog cimanja za najvecu glupost: ako i on to tebi radi, onda zasto da ne, ali ako nije takav ubrzo ces poceti da ga gusis i time sto ces TAKO pokusati da mu se priblizis mozes samo izazvati kontraefekat. Veruj mi, licno isqstvo.
IP sačuvana
social share
Nikad ne veruj zeni koja laze
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
To je bilo retoricko pitanje... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 250
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung GT-I9300
smatram seba jakom i stabolnom osobom ali imam stvarno problem svi moji partneri me ostavljaju pod vrlo čudnim izgovorima ovim ili onim ali posle izvesnog vremena me mole da im oprostim i da ne mogu da mepodnese ovakva kakva sam jaka i mogu puno toga da podnesem. I još jedno pitanje da ne otvaram novu temu da li je normalno biti NE ljubomoran da ga tako nazovem jer mi i to neki zameraju nesam ljubomorna jer smatram šta će da bude biće da li grešim u svemu ovome. Smile
Naravno da ne gresis... Ljubomora ce najsigurnije unistiti srecu koju jedna veza pruza...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

khm... dakleN...

Mozda, ponavljam, mozda, oni ne misle da si toliko jaka osoba nego da ne zelis da pokazujes svoje emocije, pa im to smeta?
Opet... mozda je problem u tebi sto biras suvise "slabe" partnere...

A sto se tice ljubomore... Zbog nedostatka i ne pokazivanja iste, u proslosti sam imao malih problema...
Vole ljudi odredjenu kolicinu ljubomore pa to ti je cudo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
a kakvi su to chudni izgovori ,bash bih voleo da chujem .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
bitno je da ti je sin podrška u svemu što radiš Smile
jeste  on mi je zaista velika podrška ali isto tako sm svesna da on raste i polako me ostavlja što je i normalno a ja sam prepuštena samoći ustvari poslu i hobiju.
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Da sam normalan poludeo bih

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 262
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Nece te ostaviti, samo ce se malo osamostaliti, a ti ces biti ponosna na njega. Ne mogu ni da zamislim kako je tebi super sto imas dete. A kad se on bude odvojio kako ti kazes, ti ces sigurno vec imati nekog ko ti odgovara i onda ce svi tvoji problemi biti reseni.
IP sačuvana
social share
Nikad ne veruj zeni koja laze
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
Nece te ostaviti, samo ce se malo osamostaliti, a ti ces biti ponosna na njega. Ne mogu ni da zamislim kako je tebi super sto imas dete. A kad se on bude odvojio kako ti kazes, ti ces sigurno vec imati nekog ko ti odgovara i onda ce svi tvoji problemi biti reseni.

sve to ja znam da je tako bolje jer živim u jednoj maloj sredini ali ne ne znači da ne boli i da nije teško.
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:23:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: prevazi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.