2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Atletski spektakl u sredu - "Memorijal Artur Takač" - 2005  (Pročitano 748 puta)
05. Jun 2006, 13:36:02
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
04/06/2006 | Izvor: B92, Beta

Promoter međunarodnog atletskog turnira "Memorijal Artur Takač", Britanac Kolin Džekson, uveren je da će to takmičenje biti izuzetno kvalitetno i dodao da očekuje dobre rezultate.

"Posebno bih se zahvalio organizatorima koji prvi put organizuju ovaj miting, a već je jasno da će ono biti izuzetno kvalitetno. Takmičari su u vrlo dobroj formi za ovo doba godine i jedva čekam da ih vidim na delu", rekao je Kolins na konferenciji za novinare na beogradskom aerodoromu Nikola Tesla.

Menadžer mitinga Robert Vagner izrazio je očekivanje da će najuzbudljiviji deo takmičenja biti trka na 100 metara u konkurenciji atletičarki.

"Pre pet meseci smo bili u Beogradu, ali tada još nismo znali kako će miting i izgledati. Međutim, 'Memorijal Artur Takač' je po kvalitetu takmičara, medju kojima su i osam olimpijskih i 11 svetskih šampiona, u rangu gran-prija", rekao je Vagner.

"Memorijal Artur Takač" će se održati u sredu 7. juna na stadionu Partizana u Beogradu, a učestvovaće takmičari iz 38 zemalja, među kojima su Merion Džons iz SAD, Ukrajinka Žana Pintuševič Blok i Debi Ferguson sa Bahama koje će se na 100 metara boriti za zlatnu medalju.

Učesnici mitinga, između ostalih, biće i britanski sprinter Džejson Gardner, ruski skakač u vis Vjačeslav Voronjin, svetski rekorder na 1.500 metara Hišam El Geruž, srednjeprugašice sa Jamajke i iz SAD, Kenija Sinkler i Saša Spenser.

Grupa atletičara koji će se takmičiti u Beogradu u subotu je doputovala u Srbiju iz Osla, gde je prethodne večeri učestvovala na mitingu "Zlatne lige" i gde je Debi Ferguson pobedila u trci na 100 metara.

"Zahvalna sam što posle godinu dana pauze uopšte ponovo trčim, a posebno zato što ponovo pobeđujem. Očekujem dobru trku na 100 metara", rekla je spritnerka sa Bahama.

Žana Pintuševič Blok je izrazila nadu da će se do srede vreme u Beogradu popraviti i da kiša neće ometati atletičare.

"Sigurna sam da će takmičenja biti kvalitetno, pošto ima dosta dobrih atletičara", rekla je ona.
Priredio: Vladimir Novaković

Izvor: B92-Sport

(02. May 2007, 21:43:27)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Bogdanović primio atletske zvezde

Gradonačelnik Beograda Nenad Bogdanović izjavio je da je za taj grad velika čast što će biti domaćin jednog vrhunskog atletskog mitinga kao što je "Memorijal Artur Takač".

"Mi želimo da vratimo popularnost atletici. Sada je u pripremi izgradnja atletskog stadiona i kada to bude gotovo mislim da će i ovom sportu biti bolje", rekao je Bogdanović na prijemu za učesnike mitinga Artur Takač, koji je održan u Skupštini grada.

Na prijemu kod gradonačelnika bili su promoter mitinga britanski atletičar Kolin Džekson, učesnici i predstavnici Organizacionog odbora.

Predsednik Organizacionog odbora mitinga "Artur Takač", ministar finansija Mlađan Dinkić ocenio je da je atletika jedan od bazičnih sportova, ali da nije popularna.

"Nadam se da će doći vreme kada će biti oboreni neki stari rekordi. Zahvaljujem se Kolinu Džeksonu i Debi Ferguson što su došli. Nadam se da ćemo uskoro i mi imati šampione", rekao je Dinkić.

Promoter mitinga Kolin Džekson istakao je da očekuje da će "Memorijal Artur Takač" postati tradicionalna manifestacija.

"Ponosan sam na kvalitet takmičara koji će učestvovati na mitingu u Beogradu, ali i na organizaciji. Očekujem da će atletičari postići dobre rezultate, ukoliko ne bude loše vreme", rekao je Džekson.

Atletiski miting "Memorijal Artur Takač" počeće u sredu u 17.30 na stadionu Partizan.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.