Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Maj 2025, 04:29:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Scribblenauts  (Pročitano 1740 puta)
20. Dec 2009, 23:31:30
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung Galaxy S2
Scribblenauts

Po mom mišljenju, ako se dvoumite da li da uzimate Nintendo DS ili ne, uzmite ga samo zbog ove igre. Imao sam danas priliku da je odigram malo i oduševio sam se. U pitanju je logička avanturica u kojoj treba da obavljate krajnje jednostavne radnje npr. pećinski čovek je gladan i želi kajganu, a na nivou se nalazi jedno jaje koje čuva pterodaktil. Jedini alat koji vi imate da izvršite ovaj zadatak je olovka. Olovkom napišete bilo koji pojam (mora biti objekat koji može da se iskoristi) i taj objekat će se stvoriti i moćićete da ga iskoristite. To pruža igri neverovatnu nelinearnost i jedan nivo može da se pređe na neverovatno mnogo načina. Igra ima bazu od preko 20 hiljada pojmova koji mogu da se koriste i kombinuju jedni sa drugima. Fenomenalnan koncept, a još bolja izvedba jer se meni nije desilo ni jednom da mi je trebao neki alat a da ga nije bilo. Jedino čega nema u igri pored apstraktnih pojmova koji nisu objekti su registrovani zaštitni znaci npr "Coca Cola", "Lightsaber" itd. Mnogo jednostavna i mnogo zabavna igra. Ako imate DS ovo je definitivni must have Smiley

Zaboravio sam da napomenem da igra ima oko 220 nivoa koji su potpuno različiti jedan od drugog. Posle prvih desetak nivoa koji su prilično jednostavni dolaze malo teže situacije koje zahtevaju da malo mućnete glavom.

Trailer

Gameplay

« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 23:35:50 od 3EBC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Igrao sam malo na emulatoru cim je igra izasla. Posle neverovatnog odusevljenja u prvih pola sata igranja, poceo sam da primecujem da se dosta nivoa moze preci koriscenjem jednostavnijih i vec isprobanih fora; igra nit' forsira nit' nagradjuje kreativnost (dobro, dobija se neki bonus ako iskoristis predmet koji do tog momenta nisi ukucao). Ali jeste veoma zabavna i pored Phoenix Wright igara jedna od jako retkih dobrih igara za DS.

O da, igra u recniku ima pojam "nuke"  Smile
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung Galaxy S2
Realno, mogu da se koriste određeni obrasci i da se određeni nivoi prelaze po šablonu, ali gde je tu zabava Smiley

A čak mislim da postoji "advanced" mod koji ti ne dozvoljava da koristiš iste pojmove koje si već koristio kada prelaziš  igru ponovo tako da to daje veoma veliku vrednost ponovnog igranja. Mene je oduvala igra kada su mi objasnili koncept, a kada sam je igrao i video da to zapravo radi još više sam se oduševio Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49165
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Scribblenauts Unlimited iduće godine?

Scribblenauts Unlimited bi u Europi trebao izaći iduće godine. 5th Cell još uvijek nije otkrio čemu odgoda

Čini se da Scribblenauts Unlimited u Europu neće stići prije 2013. godine. Naime, tvorci igre iz 5th Cella su na twitteru poručili da će, nažalost, igra u Europi biti objavljena tek iduće godine. Razlog zašto nisu otkrili.

Scribblenauts Unlimited je u Sjevernoj Americi izašao još u prvoj polovici studenog i to na Nintendu 3DS, Wii U i PC-u. PC izdanje igre je također dostupno i u Australiji, dok 3DS i Wii U verzije na tamošnje tržište stižu 30. studenog.

Radi se o četvrtom izdanku inovativnog serijala Scribblenauts i prvom sa kooperativnim modom igre, te opcijama za stvaranje vlastitih predmeta koji će se tako moći pridružiti ionako opsežnom popisu stvari koje je moguće stvoriti u igri.
Viktor Krištić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49165
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S24
Izašao Scribblenauts Unlimited, i to za 3DS, Wii U i vjerovali ili ne PC. Vrijedi mu dati šansu.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Симпатична игра.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49165
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Scribblenauts Unlimited stigao na Steam

Warner Bros. Interactive je napokon rješio probleme sa izlaskom Scribblenauts Unlimiteda na Steamu u Europi

Scribblenauts Unlimited se nedavno pojavio na Steamu. Čini se da je Warner Bros. Interactive napokon rješio probleme vezane uz izlazak Scribblenauts Unlimiteda na Steamu u Europi. Radi se o četvrtom nastavku maštovitog serijala Scribblenauts, koji je u Sjevernoj Americi i Australiji dostupan još od studenog prošle godine.

Radnja prati dječaka Maxwella koji pokušava skinuti prokletstvo sa svoje sestre Lily. U tom zadatku će se osloniti na svoju čarobnu bilježnicu koja zapravo stvara sve što se u nju zapiše. Scribblenauts Unlimited je prilično dobro prihvaćen, a na Metacriticu nosi prosječnu ocjenu od 74%. Sama igra ohrabruje kreativnost, no mnogi joj zamjeraju što je možda malo prelagana, te nešto više orijentirana na najmlađe igrače.
Viktor Krištić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49165
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24
Pravi se nova Scribblenauts igra. Ovaj put dobijamo superheroje u naslovu dugog imena: Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure . Izasao trejler:

Dakle Supermen, Betmen, Dzoker i ostatak ekipe je tu.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2013, 18:05:26 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49165
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49165
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Maj 2025, 04:29:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.