U pitanju je Nemacki film, a radnja pocinje tako sto covek dolazi na raskrsnicu s putokazima i ne zna kuda da krene. Potom dolazi smrt na volu i kaze mu kuda da krene, i da ce biti doktor i moci ce sve da izleci, ali kada pored pacijenta vidi njega (smrt) ne sme da ga izleci. On je to na kraju prekrsio i sin mu se razboli, a da bi ga spasio, otisao u pecinu sa svecama i zameni sinovljevu sa nekom drugom, i ispostavi se da je to bila zenina, i ona na kraju umre. Nadam se da ce neko prepoznati film
čoveče, ladno se sećam filma... i sad kad si ga pomenuo, ladno i meni treba Ja se još sećam i da je njega neko naučio kako da prevari smrt, on tu valjda ima neki džak, pa drži Smrt u njemu... A nečiji život nastavlja tako što spoji dve sveće, jednu na drugu.... Al nisam imo pojma da je film nemački
kad smo već kod naziva filmova... seća li se neko ove komedije sa najluđom radnjom? gledao sam na studiju B tamo negde 1998. godine. film je američki, B ili neka još gora produkcija.
žena je slepa, čini mi se, i rodila je sina. nekih 20-ak godina kasnije ne znajući da mu je to majka on se spanđa sa njom, ne sećam se da li ga je ona ostavila na rođenju ili joj je oduzet ili nešto treće. nebitno. ugalvnom, njih dvoje dobiju sina, patuljka sa neverovatnom inteligencijom. već kao klinac on osvaja neki najgledaniji TV kviz jer sve zna! u međuvremenu se zaljubljuje u svoju babu, majčinu majku (mislim da babu igra ista glumica kao i majku) i na kraju se venčavaju.
mislim, ako je neko gledao ovaj film, nemoguće ga je zaboraviti. lud i glup u isto vreme.