Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Кибини", нови руски систем за ел. потискивање  (Pročitano 2782 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Evo kako su rusi u vestima preneli: "Ruska 'sushka' (naziv od milja za Suhoje) prestrasila i demoralizovala svih (?) 27 clanova posade...." - u stvari samo su preneli izjavu pentagona.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2014, 12:17:12 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Tek sad sam vidio moju iskasapljenu poruku  Smile strasno  Smile no nema veze..

Kad sam rekao "licno" .. mislio sam da se nema sta drzave shvatat kao gnjide jer sve rade robotski prema mogucnostima.

Sad sa zemljom nas moze povezivati nacionalna bliskost, i to je ocigledno nesto sto zadire u licno.. ali opet vecina zemalja danas radi matematicki. Kolko para tolko muzike tj. nasilja.. 

SAD  ima jaaaako puno medija pa jednostavno bolje peru svoje akcije i imaju bolji narativ. Al i Rusija npr sa svojih malo kanala radi isto. To je ono sto malo iritira.. pa cesto ljudi i ne znaju za drugu pricu.

Russia Today iako je cesto na nasoj strani cesto je i pateticna propaganda - onaj Kaiser lik, sto tumaci ekonomiju  Smile

Tako da su jebiga isti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Dobra tema...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Svi mi koji smo koristili Kibini 50 godina unatrag... ne pecajte se na gluposti, blogove i "vesti iz nesvesti" portale.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

B-52D.jpg
(99.92 KB, 1200x774)
Il-38.jpg
(712.47 KB, 3000x2346)
P-3F.jpg
(60.72 KB, 879x850)
Tu-16.jpg
(43.3 KB, 640x507)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
@Slagvort , slazem se s tobom, nego ja u igri "Kauboji i Indijanci" uvek stajem na stranu slabijih, tj Indijanaca. U Igri USA - Rusija, Rusija je trenutno slabija (barem po broju ubilackih skalamerija), dok je USA zajedno sa svim satelitima cak i prejaka, ali ima uzasnu zavojevacku politiku (pod maskom demokratije) i neprestanu zalju da Rusa uopste i ne bude, sem ako se ne bi povinovali njima tj. zapadau i zapadnom nacinu zivljenja, a to je da oni budu na vrhu, drugi da slusaju pa ce dobiti nesto i oni, i trece sve to na racun uvek nekih trecih koji se jos nisu povinovali, i cije bi resurse i bogatstva rado hapili, po sto je moguce manjoj ceni i trosku. A tu je i cetvrto - sjebace planetu nacisto, vec su je zagadili i ne prestaju.
Pa posto su mi kao takvi, zapadnjaci dozlogrdili, drago mi je onda, da su "Indijanci" malo pokazali da nisu shala, jer zapadnog Evropljanina i sve sto je iz njih izniklo, moze da urazumi samo sila, inace ond pokorava sve sebi. Istorija potvrdjuje ovu pricu - Evropa i USA, izgradjene su uglavnom na krvi i izrabljivanju (uostalom to je slucaj i sa svakom imperijom). Nisu ni Rusi drugaciji, ali u ovom trenutku su slabiji u tom smislu.
Drago mi je da neko pokaze koliko su Ameri uobrazeni i koliko su u stvari na staklenim nogama, a pri tome puni su svakojakog oruzja, vise nego iko drugi, a drugima seru.

Nista ne shvatam licno, ali to su picke jedne, usrali se i dali ostavke. Pa tako moze i moja baba da ratuje, kad zna da joj nista ne moze nauditi, vec je totalno sigurna a druge przi iz daljine. Cim su osetili bespomocnost i ugrozenost dali su ostavke.
Kazem, kad bi neko ozbiljno udario po Amerima, uleteli bi u prilican haos, mada su i ovako vec u ludilu.

Rusi su doziveli haos, kataklizmu raspada, mi smo doziveli haos, kataklizmu raspada. Mi smo lesina koju i dalje cerupaju domaci i strani lesinari, kod Rusa je ipak bolje stanje. Oni su pritegli uzde i polako se stvari krecu na bolje. Ogromna je to zemlja i napredak je spor, no shvatili su da moraju biti vojno izuzetno jaki, inace ce gavrani da ih rastoce.

Najvise mi je drago zbog razmazenog pentagona i americkog uverenja da su najbolji, najveci, najbrzi, najsavremeniji... i svaki drugi ku..c "naj".
Sada se moze reci da su prvi na svetu u kolektivnom davanju otkaza u mornarici. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

@Mr_Ace  mislim da se ovde ipak radi o novijim stavrima, mnogo mladjim nego i pri samom kraju 50-godisnje istorije tih ruskih sistema. KNIRTI (Kaluzhskij nauchno-issledovatelskij radiotehnicheskij institut) je proizveo gomilu oviakvih sistema, a sistem L-175M Khibiny-M je, rekao bih, poslednji modernizovani sistem , a pored toga Rusi su na DSA 2014 u Kuala Lumpuru (april 2014)  otkrili novi sistem L187AE (ne znam samo ime sistema Smile  mozda je taj dejstvovao u ovom incidentu, ko ce znati Smile Najnovije vojne stvari se ne pronalze i ne znaju tako lako.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Interesantno da je u siriji isto nastao obrt...kazu da su im rusi dali neko chuudo koje obara avione...isto elektronika neka...

Recimo u svetlu sta se posle toga desavalo...to je jako zanimljivo...stanoviste...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Ja samo pokusavam da objasnim da nikakav sistem za ometanje nije potreban za nadletanje brodova, s obzirom da postoje jasne procedure kako se u tim situacijama ponasaju obe strane i te procedure apsolutno ne podrazumevaju pucnjavu. Tekst u osnovi cini originalnu izjavu Col. Steve Warren-a koja je "zacinjena" detaljima koji bi trebalo da uzburkaju krv nacionalno frustriranoj javnosti u Srbiji. Na internetu se moze naci fotografija isto tako nenaoruzanog Su-24 koji je 2003 preleteo USS Vella Gulf tokom vezbi na Baltiku a fotograf je Michael Sandberg. Ovaj brod takodjer sadrzi Aegis ali s obzirom da tad nije bilo zategnutosti u regionu internet patrioti su propustili priliku da nafiluju vest socnim detaljima o ruskom penicilinu koji 100% neutralise, ma sta neutralise nego gasi jedan od najboljih komandno informacionih sistema danasnjice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Slazem se...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
@Slagvort , slazem se s tobom, nego ja u igri "Kauboji i Indijanci" uvek stajem na stranu slabijih, tj Indijanaca. U Igri USA - Rusija, Rusija je trenutno slabija (barem po broju ubilackih skalamerija), dok je USA zajedno sa svim satelitima cak i prejaka, ali ima uzasnu zavojevacku politiku (pod maskom demokratije) i neprestanu zalju da Rusa uopste i ne bude, sem ako se ne bi povinovali njima tj. zapadau i zapadnom nacinu zivljenja, a to je da oni budu na vrhu, drugi da slusaju pa ce dobiti nesto i oni, i trece sve to na racun uvek nekih trecih koji se jos nisu povinovali, i cije bi resurse i bogatstva rado hapili, po sto je moguce manjoj ceni i trosku. A tu je i cetvrto - sjebace planetu nacisto, vec su je zagadili i ne prestaju.
Pa posto su mi kao takvi, zapadnjaci dozlogrdili, drago mi je onda, da su "Indijanci" malo pokazali da nisu shala, jer zapadnog Evropljanina i sve sto je iz njih izniklo, moze da urazumi samo sila, inace ond pokorava sve sebi. Istorija potvrdjuje ovu pricu - Evropa i USA, izgradjene su uglavnom na krvi i izrabljivanju (uostalom to je slucaj i sa svakom imperijom). Nisu ni Rusi drugaciji, ali u ovom trenutku su slabiji u tom smislu.
Drago mi je da neko pokaze koliko su Ameri uobrazeni i koliko su u stvari na staklenim nogama, a pri tome puni su svakojakog oruzja, vise nego iko drugi, a drugima seru.

Nista ne shvatam licno, ali to su picke jedne, usrali se i dali ostavke. Pa tako moze i moja baba da ratuje, kad zna da joj nista ne moze nauditi, vec je totalno sigurna a druge przi iz daljine. Cim su osetili bespomocnost i ugrozenost dali su ostavke.
Kazem, kad bi neko ozbiljno udario po Amerima, uleteli bi u prilican haos, mada su i ovako vec u ludilu.

Rusi su doziveli haos, kataklizmu raspada, mi smo doziveli haos, kataklizmu raspada. Mi smo lesina koju i dalje cerupaju domaci i strani lesinari, kod Rusa je ipak bolje stanje. Oni su pritegli uzde i polako se stvari krecu na bolje. Ogromna je to zemlja i napredak je spor, no shvatili su da moraju biti vojno izuzetno jaki, inace ce gavrani da ih rastoce.

Najvise mi je drago zbog razmazenog pentagona i americkog uverenja da su najbolji, najveci, najbrzi, najsavremeniji... i svaki drugi ku..c "naj".
Sada se moze reci da su prvi na svetu u kolektivnom davanju otkaza u mornarici. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

@Mr_Ace  mislim da se ovde ipak radi o novijim stavrima, mnogo mladjim nego i pri samom kraju 50-godisnje istorije tih ruskih sistema. KNIRTI (Kaluzhskij nauchno-issledovatelskij radiotehnicheskij institut) je proizveo gomilu oviakvih sistema, a sistem L-175M Khibiny-M je, rekao bih, poslednji modernizovani sistem , a pored toga Rusi su na DSA 2014 u Kuala Lumpuru (april 2014)  otkrili novi sistem L187AE (ne znam samo ime sistema Smile  mozda je taj dejstvovao u ovom incidentu, ko ce znati Smile Najnovije vojne stvari se ne pronalze i ne znaju tako lako.
 Smile

Aha. Pa ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Bilo kako bilo, vreme ce pokazati koliko istine u svemu ima. Posle iznenadjenja koje su Kinezi priredili sa 3 stealth aviona, ne vidim zasto Ruse ne bi imali neko svoje iznenadjenje. Pa nisu Ameri bogom dani, sta vise, oni su cesto prenapuhani  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: quot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.165 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.