Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 03:36:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pobegao iz zatvora, pa se kasnije vratio  (Pročitano 560 puta)
20. Nov 2008, 10:04:47
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Pobegao iz zatvora, pa se kasnije vratio

Jedan osuđenik koji je pobegao iz zatvora u Kentakiju, šokirao je čuvare te kaznene ustanove kada se istog dana vratio i zamolio ih da ga puste unutra.

"Kada sam zazvonio na ulazu u zatvor i predstavio se, bili su iznenađeni. Pretpostavljam da to do sada nisu videli", kazao je 21-godišnji osuđenik Čed Toj.

Toj je u zatvoru okruga Mekreken, u zapadnom Kentakiju, čekao suđenje po optužbi za provalu koja se dogodila u julu. Trenutno služi i četvorogodišnju kaznu zbog krađe.

Uprava zatvora navodi da je mladić pobegao u ponedeljak ujutru dok je čistio hodnik kod ulaza u zgradu. Pobegao je kada je jedan od čuvara otključao vrata kako bi očistio prostor ispred njih.

Ipak, Toj se vratio istog dana posle podne, mokar i blatnjav. Tvrdio je da ga je sestra ubedila da se preda, pošto je porodica zabrinuta za njegovu bezbednost.

Zatvorski čuvar Bil Adams izrazio je sumnju u Tojovu priču i ocenio da je zatvorenik kratko vreme na slobodi proveo skrivajući se pored reke Tenesi.

Adams je kazao da je prvi put u 14 godina službe video da se odbegli osuđenik dobrovoljno vraća iza rešetaka.

Toj je izjavio novinarima: "Bila je to ishitrena odluka. Video sam otvorena vrata i jednostavno sam istrčao. Žao mi je što sam to uradio. Da mi se to ponovo desi, nikada ne bih istrčao napolje".

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 03:36:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.