Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NATO agdresija:8 godina od pogibije radnika RTS-a!!!  (Pročitano 7300 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
niko ne podrzava to divljanje, samo kazemo da krivicu za to snosi milosevic i onaj konj seselj. jer su nas oni uveli u taj rat.
Da i trebalo je njih kazniti kao Milanovica, a ovima dusmanima sa zapada ljubiti dupe svaki put kad dodju sa krvavim rukama, jel da ?

Pa to je kukavicluk, ako ove godine dodjemo na vlast oslobodicemo Milanovica (to je potvrdio i Vucic u vise navrata) i drzava ce morati da plati odstetu (to je moje misljenje), sto je trulio u zatvoru, dok su vase gazde vrsljale slobodno po Beogradu.
Ili ce svi odgovarati ili niko.
Ali poste ste otvorili pandorinu kutiju, odgovarace vasi lidercici umesto vasih gazda, kad njih ne mozemo da dohvatimo.  

Citat
Milanović je kriv za pogibiju svojih radnika, jer ih nije sklonio iz zgrade RTS-a, tu nema nikakvog spora. Ako su radnici Studija B i Pinka, kao i ostalih julovsko-miloševićevskih tv stanica bili razmešteni na razne alternativne lokacije po gradu i okolini, morao je i Milanović da skloni svoje radnike jer je znao da je zgrada RTS-a meta koju će bombardovati. To im je otvoreno poručio Džejmi Šej na konferenciji za štampu u Briselu nekoliko dana pre napada na RTS. Znači, Milanovićev nemar, koji je svojim životima platilo 16 ljudi, ne sme da ostane nekažnjen.
Cak i da je to istina, zar je to najvazniji dan bombardovanja, zar je to jedini zlocin, zar samo te zrtve zasluzuju pomen ???
Zamisli krunski dokaz coveka koji je autor knjige "tisina u aberdarevoj" je da je jedna devojcica od 7 godina znala da ce te veceri biti gadjan RTS.
Pa ja zivim u BG i imam dosta prijatelja sirom grada i niko nije znao da ce biti bombardovan RTS.

To je sve smisljeno sa zapada da se sav teret i odgovornost prenesu na Srbiju.
Pa od vas nema gorih izdajnika.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
da je moje dete poginulo u aberdarevoj, milanovic bi bio mrtav!
drob bi mu prosuo usred beograda!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Najvise volim te inteligentne pro-demokratske,trend izraze:smarati,extra,fancy,brend...

Smile Eh da nam je svima kapitalisticka pamet,malo da se odmorimo... Smile
da je srece da imas bilo kakve pameti, ali jbg!
nisi ti kriv sto si glup!
Auuu...sad sam totalno pao u depresiju,jer vidim na koji nacin demonstriras svoju "demokratsku pamet" i nacitanost.  Smile Svaka druga rec ti je psovka i uvreda:konj,budala,jbg...  Smile

Reci mi da li ti je to psiho-terapeut preporucio na taj nacin da iskaljujes bes zbog svoje nemoci nesto pametno da kazes?!I jos jedno pitanje,da li ta vrsta terapije pomaze?!

to te pitam zato sto sam cuo da na zapadu,svako ima svog psihijatra...Eto,a mi hocemo u EU!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ma ti si bre puko!
pokusaj sa nekim psihijatrima sa jacim iskustvom!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
A decu koju Milanovic nije "gurnuo" u smrt, njih treba zaboraviti, jer su stala na put demokratizaciji Srbije ?
Lako je Milanovica optuziti, ajde skupi muda pa optuzi nato ili njima otvaraj lobanje, ako si faca ?

Iskljucivo optuzivanje Milanovica i bivse vlasti je u stvari relativizacija nato zlocina i nista drugo.

Ubice docekujemo uz drzavne pocasti, a Srbin neka truli u zatvoru ... jadna li si Srbijo sa ovakvim izdajnicima.
Ferharde jesi li oprao krvave rucerde, kada si posetio svoju DS jugend?
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 21:50:56 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A decu koju Milanovic nije "gurnuo" u smrt, njih treba zaboraviti, jer su stala na put demokratizaciji Srbije ?
Lako je Milanovica optuziti, ajde skupi muda pa optuzi nato ili njima otvaraj lobanje, ako si faca ?

Iskljucivo optuzivanje Milanovica i bivse vlasti je u stvari relativizacija nato zlocina i nista drugo.

Ubice docekujemo uz drzavne pocasti, a Srbin neka truli u zatvoru ... jadna li si Srbijo sa ovakvim izdajnicima.
Ferharde jesi li oprao krvave rucerde, kada si posetio svoju DS jugend?
Covjece imas li ti mozga uopste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010

u pravu si za relativizaciju zločina, problem je u tome što ostrašćene demokrate imaju taj poriv da vas nagrde po svaku cenu (što i zaslužujete) čak i po cenu oprevdavanja bombardovanja, ali tu nastaje problem zdravog razuma.

Imaš sa jedne strane 19 najrazvijenijih zemalja na svetu i sa druge 1 zemlju koja je bila pod sankcijama i koja je ekonomski bila soro skroz uništena. Samo ludak ili neko ko hoće po svaku cenu da ostane na vlasti ili oba može da uđe u otvoren sukob sa celim NATO paktom.

to je ono što treba da se stavi na teret SPS+SRS u vezi sa bombardovanjem. Oni su godinu dana ranije znali i spremali se za to, sdetite se kursa dinara 97, 98 i do marta 99, tačno može da se uperi prst na trenutak akda je odlučeno da se ratuje sa nato paktom. Iz tog ugla ste krivi kolko ste teški, ali niko ne može da opravda onog ko je stisnuo dugme.

Opet imaš problem, te iste zemlje upravljaju svetom i bez njih ćemo biti vietnam severna koreja ili sl. na balkanu, to ja ne želim. Vi ste nas doveli u sitaciju da biramo između ponosa i hleba i za to ste krivi, ta dva mogu da idu zajedno ako je neko sa malo zdravog razuma na čelu države, a nije bio tad, niti je sad, sem par godina dok je Đinđić bio na vlasti.

kad kažem srs+sps mislim na "patriote"
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Pa ja zivim u BG i imam dosta prijatelja sirom grada i niko nije znao da ce biti bombardovan RTS

Ma nemoj. Nisi znao da će biti bombardovan RTS. Džejmi Šej objavio nekoliko dana unapred, a onda na dnevniku RTS-a Tatjana Lenard se kurči i poručuje pilotima NATO da se zgrada RTS nalazi u Aberdarevoj ulici broj 1, da se zaposleni u RTS-u ne plaše "junačke smrti" i slična patriotska proseravanja.
Znam da si radikal, ali nemoj da zbog govnara Milanovića izvrćeš poznate činjenice i pljuješ po grobovima 16 žrtvovanih ljudi.

Citat
To je sve smisljeno sa zapada da se sav teret i odgovornost prenesu na Srbiju.
Pa od vas nema gorih izdajnika.

Ne lupetaj, te demagoške fore (mi izdajnIci, radikali patriote) odavno više ne prolaze ni u Surdulici. Čak i tamo su većinu glasova dobili "izdajnici" (DS).
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
u pravu si za relativizaciju zločina, problem je u tome što ostrašćene demokrate imaju taj poriv da vas nagrde po svaku cenu (što i zaslužujete) čak i po cenu oprevdavanja bombardovanja, ali tu nastaje problem zdravog razuma.

Imaš sa jedne strane 19 najrazvijenijih zemalja na svetu i sa druge 1 zemlju koja je bila pod sankcijama i koja je ekonomski bila soro skroz uništena. Samo ludak ili neko ko hoće po svaku cenu da ostane na vlasti ili oba može da uđe u otvoren sukob sa celim NATO paktom.

to je ono što treba da se stavi na teret SPS+SRS u vezi sa bombardovanjem. Oni su godinu dana ranije znali i spremali se za to, sdetite se kursa dinara 97, 98 i do marta 99, tačno može da se uperi prst na trenutak akda je odlučeno da se ratuje sa nato paktom. Iz tog ugla ste krivi kolko ste teški, ali niko ne može da opravda onog ko je stisnuo dugme.

Opet imaš problem, te iste zemlje upravljaju svetom i bez njih ćemo biti vietnam severna koreja ili sl. na balkanu, to ja ne želim. Vi ste nas doveli u sitaciju da biramo između ponosa i hleba i za to ste krivi, ta dva mogu da idu zajedno ako je neko sa malo zdravog razuma na čelu države, a nije bio tad, niti je sad, sem par godina dok je Đinđić bio na vlasti.

kad kažem srs+sps mislim na "patriote"
Ponos i izdaja (parce bujdavog hleba) ne mogu da idu zajedno i tvoj Djindjic je izabrao ovo drugo.
Ja sam ponosan na SRS ,to je jedina stranka koja nije prihvatila kapitulaciju.
Izborili smo se da ostatak Srbije ne bude pod kontrolom nato-a i danas dokazali da su nas bombardovali da bi oteli KiM, a ne zbog Milosevica i "humanitarne krize".
Tvoji su sad u ulozi klasicne kvislinske vlasti, ali problem je sto posle sedam godina vladavine i dalje nema napredka.

Anea, cutanje je znak odobravanja, mediji u Srbiji zele da opravdaju nato-bombardovanje, sto zapadnjacima i nije tesko da realizuju, posto vlada totalni medijski mrak.
Zato ova tema nema veze sa temom koja je posvecena godisnjici pocetka nato agresije, jer da su danas mediji cutali kao sto su cutali svih ovih dana (a mogli su da nas potsete na jos stravicnije zlocine), ja ne bih ovu temu ni pokrenuo.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.