Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:17:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nataša Zrinska tužila Srbiju  (Pročitano 13910 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Impresionira me totalni nedostatak osecaja odgovornosti koji su pokazali svi moji dragi sugradjani na ovom postu.

Ako je nasa drzava napravila gresku i sranje u proslosti, a u slucaju Vukovara jeste - ljudi sa punim pravom mogu da je tuze i traze odstetu. U cemu je tu problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Добро си рекао......да смо повише тебе.......  Smile

Eh jos jedna svijetska laz... znamo mi tko je povise a tko nize... nemoras sam sebe lagati iako ti kroz to podize ego...vojnice Smile

A dobro kako ona pljuje po Srbstvu kada prica cinjenice sto su se desile sigurno nelaze ako kaze da su ljudi bili malteretirani, i neznam sto su ustase radili Srbima to je vec 60 godina iza nas...ona prica o devedesetim ne o drugom svijetskom ratu...
I zasto je vi sami nekoknete kada to toliko prizeljkujete...uzmes pistolj cekas je ispred vrata i opalis u glavu...ali bitno je da se ovdje prica a drugi da rade!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Kako se neko ne seti da je rokne.. Smile
Jes pa da prlja ruke govnima.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Rukavice rukavice...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Добро си рекао......да смо повише тебе.......  Smile

Eh jos jedna svijetska laz... znamo mi tko je povise a tko nize... nemoras sam sebe lagati iako ti kroz to podize ego...vojnice Smile

A dobro kako ona pljuje po Srbstvu kada prica cinjenice sto su se desile sigurno nelaze ako kaze da su ljudi bili malteretirani, i neznam sto su ustase radili Srbima to je vec 60 godina iza nas...ona prica o devedesetim ne o drugom svijetskom ratu...
I zasto je vi sami nekoknete kada to toliko prizeljkujete...uzmes pistolj cekas je ispred vrata i opalis u glavu...ali bitno je da se ovdje prica a drugi da rade!

Тигрићу,ништа није иза нас.То што сте радили у претходним ратовима,радићете и у наредним,ако их,не дај Боже буде.Ја сам начисто са вашом јагњећом кожом....  Smile ..........Успут,нисам рекао да је треба "кокнути".......ништа о њој нисам рекао.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Copava frustrirana nakaza zeljna publiciteta. Obratite paznju na NVO ekipu sve sami odroni i bakterije od zena. Nijedan normalan muskarac ih ne bi ni stapom pipnuo. I sta takva moze da radi nego da tuzaka svoju Otadzbinu na sudu. Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
@ Iljustine...nisam to o koknuti na tebe obracao...nego na ove sto to prizeljkuju,neka budu face pa neka uzmu pistolj i oslobode svoju mrznju prema toj zeni...ako dodje do nekih novih ratova naravno da cemo raditi isto to...samo ja sam uvijeren da ratova izmedju HR i SR nece vise biti...

@Kamiondzija  posto su one po tebi ruzne i bakterije od zena zasto nestavis onda na sva glavna mijesta u drzavi neke Grand Show pjevacice pa onda ti je makar dusa mirna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Ako si mislio da svi u Srbiji slusaju Grand Show grdno se varas. Jesam kamiondzija ali nisam primitivac koji slusa taj proliv od muzike. Ima jos dosta zena na politickoj sceni koje su jako daleko od opisa malo pre pomenutih. I izgledom i ponasanjem prave gospodje.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ako si mislio da svi u Srbiji slusaju Grand Show grdno se varas. Jesam kamiondzija ali nisam primitivac koji slusa taj proliv od muzike. Ima jos dosta zena na politickoj sceni koje su jako daleko od opisa malo pre pomenutih. I izgledom i ponasanjem prave gospodje.

Nisam rekao da slusas Grand Show zecice...nego sam samo naveo da lijepota jedne osobe nemora nista da znaci kakve ona vrline ima u politici ili znanosti...a ti si poceo o njenom izgledu da pricas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
tema...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:17:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.