Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 20:12:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvorena registracija za .me domene  (Pročitano 2038 puta)
22. Jul 2008, 11:01:20
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15

Registracija za .me domene je počela pre nekoliko dana dajući korisnicima novu mogućnost da registruju personalizovane Web adrese. Za razliku od nedavno pokrenutog .asia domena .me registracija je otvorena za svakog od samog početka. .me domen je prvobitno bio dodeljen Crnoj Gori, nakon progašenja njene nezavisnosti 2006 godine. Međutim, obzirom da ovaj domen ima potencijal za široku upotrebu ovo ime je dostupno za opštu upotrebu. Usvajanje novog domena je usledilo nakon glasanja Internet korporacije za dodeljivanje imena i brojeva koje je omogućilo korisnicima registrovanje kojeg god sufiksa domena oni žele za svoje sajtove.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple IPhone 3GS,
Na sajtu https://auctions.domain.me u toku je aukcija za domene za koje su zainteresovani uputili zahtjeve tokom Landrush perioda.

Landrush je završen krajem prošlog mjeseca, ali je licitacija za prijavljene adrese počela tek juče. Tokom Landrush perioda neograničen je broj zahtjeva za adrese oblika imedomena.me mogla su da šalju sva domaća i strana, pravna i fizička lica.

Na licitaciji su se našle adrese, više od 2500 za koje je pristiglo više od jednog zahtjeva. Početna cijena za sve domene na licitaciji je 75 dolara. Uz iznos koji bude postignut na licitaciji, za ponuđene domene se plaća i standardna cijena koju je lice koje je zahtijevalo domen dobilo od registara preko kojeg je vršena registracija.

Najveće interesovanje, zasad, vlada za domene brand.me (20 ponuda), koji je juče poslijepodne dostigao cijenu od 375 dolara, te za insure.me (63 ponude) čija je cijena iznosila 7605 dolara, ride.me (14), 270 dolara.

Na prethodnoj licitaciji, za Sunrise domene, kada ih je na licitaciji bilo svega pet, najviša cijena postignuta je za adresu lastminute.me - 3.605 dolara.

Tokom Sunrise i Landrush perioda za adrese sa nastavkom ME pristiglo je oko 30 hiljada zahtjeva.

Sredinom mjeseca počele su i otvorene registracije, po principu "pravo prve prijave". S

Samo u toku prva dva dana, kako je saopšteno iz kompanije Domen, koja je agent registracije ME Internet oznake, registrovano je preko 50 hiljada novih adresa, među kojima je prva yusu.me. Iako, kako navode u Domenu, korisnici sa engleskog govornog područja prednjače u zahtjevima za adrese sa ME nastavkom, interesovanje postoji i u Njemačkoj, Kini, Francuskoj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Viva Real Siempre

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n73 ME
ja sam uzeo

Qpi.me
eFuck.me
in4m.me
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Cestitam..   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Viva Real Siempre

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n73 ME
evo cijena nekih domena koji su prodati:
toyota.me   $90,025   
oglasi.me   $40,034   
only.me   $33,405   
aweso.me   $24,189   
skoda.me   $20,010   
hug.me   $20,000   
brand.me   $18,540   
match.me   $17,755   
rank.me   $17,505   
trenutna cijena Insure.me je $63,005 i dalje raste...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Viva Real Siempre

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n73 ME
.ME in the News
Global Sensation - .ME Hits 200,000 Registered Domains

10.02.2009

New TLD Maintains Momentum & Hits Major Milestone with Help Worldwide

Podgorica, Montenegro - Feb. 10, 2009 - The Internet's most popular new domain name extension, .ME, now includes a portfolio of two-hundred thousand names registered worldwide.

This makes .ME the fastest growing new ccTLD launch on record!

OpenDoor.ME, registered in Fukuoka, Japan, was the name that pushed the registry portfolio to the new milestone.

The .ME domain extension has become quite popular in the United States for both personal and business uses, but it is available and being registered aggressively in many other parts of the world.

"The appeal for dot-ME domain names is truly global," said the registry's executive director, Predrag Lesic.  "Beyond the United States, people and companies from countries such as Germany, France, the United Kingdom and China are registering dot-ME domain names."

Some of the more than 181 countries representing the thousands of .ME registrations include Canada, India, Australia, Israel, Spain, the Netherlands and its originating country, Montenegro. Right now, more than 100 registrars offer the top-level domain, which was introduced in April 2008.

"Having hit 200,000 registered domains in a mere ten months signals to us that dot-ME is seen as a valuable online asset," adds Lesic. "The best part is there are still so many great names available, in every language."

In October, the .ME Registry reduced the minimum requirement for a .ME domain registration to one year, instead of the previous two-year commitment.

To find out more about .ME domains and where you can register, visit www.Domain.Me.

preuzeto sa www.domen.me
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Z400
.me ?
« Poslednja izmena: 14. Feb 2009, 01:16:26 od Ukika »
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 20:12:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.