Znaci,kada sam bi mali ,citao sam neku pricu,cini mi se da je Branko Copic autor. Uglavnom,radi se o tome da pisac kao mladji odlazi kod svoje rodjake da mu ova pozajmi opanke. Ona mu ih pozajmljuje,ali mu govori da ce je kasnije odvesti u grad i od svoje prve plate joj kupiti nove cipele. Onda pocinje rat i on valjda sazna da je ona poginula. I onda on,tuzan,svake noci odlazi na groblje i tamo,na grobu neke nepoznate partizanke placuci i tugujuci ostavlja cipele.
Ovo je u kratkim crtama,verovatno sam i mnoge stvari pomesao ili izvrnuo,ali sta cu,citao sam je prvi i poslednji put pre nekih 8,5 godina.
Da li neko mozda zna naslov ovog dela,zeleo bih da je ponovo nadjem?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.