Pozdrav ljudi, zadnji pes koji sam igrao na mom kompjuteru kolko me sjecanje sluzi bio je PES 2008. Kada su izlazile nove verzije (2012,2013) kruzile su price da to ne moze svaki komp da podrzi.. e sad moj komp nije mnogo star jer smo zamijenili kuciste prije mjesec-dva i imamo windows 7, ali kompjuter je sa '''debelim ekranom'' e sad zanima me ako bi ste mi mogli reci koji PES (najnoviji ) moze moj komp da podrzi... ono da mi postavite specifikacije ili da mi recete kako ja da vidim specifikacije mog kompa pa da postavim. Pozdrav | i hvala unaprijed |
Mislim da ce ti ovaj sajt resiti sve probleme po pitanju toga da li tvoj racunar moze da pokrene neku igru i koliko je brz( ili spor) za danasnje standarde...
Inace... jedno pitanje: Kada si rekao "zamenili smo kuciste", da li ste menjali i sav sadrzaj unutar kucista sa novim, ili ste ostavili stari sadrzaj?
« Poslednja izmena: 03. Avg 2013, 19:11:09 od Utopia »
nama se bio kompjuter pokvario , nije htio da upali, ponijeli smo kuciste u servis i rekli su da mora novo da se kupi, to smo i uradili Ne moze mi nesto ovaj sajt,, gdje da vidim potrebne konfiguracije na komputeru pa da vidimo koji mi pes moze?
« Poslednja izmena: 03. Avg 2013, 20:48:11 od Gooty »
1) Ideš start - windows ikonica 2) Na samom dnu gde piše "search programs & files" ukucaj "run" 3) Iz rezultata pokreni Run - trebalo bi da bude prvi program. 4) Ukucaj dxdiag i pokreni
U oblasti "system information" imaš skoro sve tebi potrebne i nepotrebne stvari koje trebaš da znaš u vezi tvog računara... najbitniji su ti tu procesor i memorija. U jezičku Display imaš sve o tvojoj grafičkoj kartici. Ostalo je skoro pa nebitno za igre.