Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Dec 2024, 17:05:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wooferi-Zvucnici-Kablovi za ozvucenja itd  (Pročitano 1261 puta)
19. Jun 2010, 10:59:40
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung d900
Pozdrav svima!Zanima me ako neko slucajno zna neki dobar servis za  popravku woofera,zvucnika,membrana...

Naime riknuo mi je woofer i neznam gde da ga odnesem,neko mi je rekao za radnju BG Elektronik,ali oni nisu bash

pouzdani i ne popravljaju dobro,a i deru sa cenama,pa ako je neko dobre volje za neki savet,ili preporuku,samo

napred bez ustrucavanja :mrgreen:unapred zahvalan!pozzzzzzzzzzzzzz Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Mislim da dosta njih, ako nisam u pravu neka me neko ispravi, koriste usluge Pakom-a. Imaju razvijenu mrezu servisa i ne servisiraju stvari samo iz svog prodajnog asortimana. Ne znam odakle si, pa ti mogu reci da u Nisu i Beogradu razvijeni "jaki" servisi. Za Novi Sad ne znam kakva je situacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Da,da.Pakom je strasna firma,radi sve profi.Ja sam par puta koristio njihove usluge,oko kupovine racunara,i uvek su bili profi.Bilo je nekih problema,sve su oni resili.

Onda,moj komsija je pre drzao prodavnicu racunara,opreme,serves,kao i skolu racunara,sve sto je radio,radio je sa njima(nabavka).Od njega sam cuo samo reci hvale za Pakom.Pa sam posle i ja imao lepo iskustvo sa njima.

Evo link na kome moze da ih kontaktiras(bilo ga je vise nego lako naci),pa ih pitaj da li to rade,i kolika je cena.Ne verujem da mogu da ti kazu tacno,jer ne znaju koliki i kakav je kvar,ali nesto okvirno...

Klik

Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2010, 13:16:25 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung d900
E pa hvala drugari pokusacu sa njima inace i ja sam  dosta stvari kupovao od pacoma,i mogu vam reci da sam jako zadovoljan,znaci i oni imaju servise,komtaktiracu ih pa cemo da vidimo,
A na wooferu je pukla membrana,i kada ga ukljucim u struju cuje se samo zujanje,i kod ovih njegovih drugih zvucnika krcanje i to vrlo neprijatno,probacemo hvala puno pozzzzzzzzzzzzzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N70
Javni sta si uradio! Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung d900
Ma nema frke cim padne neka lova nosim ih odma na servis,da vidim moguli se spasiti,pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Dec 2024, 17:05:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.