Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naručivanje originala sa Amazon  (Pročitano 1346 puta)
13. Avg 2010, 05:56:52
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung 
Ima li ko iskustva sa igrama? Ja sam naručivala ranije i nije bilo problema sa carinom, jer su diskovi i knjige oslobođeni nje. Međutim, neko mi je rekao da to važi ako vrednost pojedinačne stvari ne pređe 100 dolara. Ako je, navodno, stvar skuplja onda se naplaćuje carina. Planirala sam da naručim Starcraft 2: Collectors Edition koji je preko 100 dolara i sada se plašim da ne bude carine. Da li je neko naručivao neki item od preko 100 dolara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Cek cek, sad je moguce naruciti igre preko Amazona da stignu u Srbiju?
Cuo sam da je to sa ocarinjavanjem poostreno tako da imaju pravo da ti lupe carinu na paket ako vrednost prelazi 30 evra, ja dugo nisam narucivao nista iz inostranstva tako da ne znam kako sada stoje stvari oko toga.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung 
Najskuplja stvar koju sam ja naručila sa Amazon bio je Oblivion Collectors Edition, oko 78 dolara. Bilo je oslobođeno carine. Naručivala sam još neke stvari oko 70 dolara, samo sam morala poštaru da platim 60 dinara.
Diskovi i knjige su oslobođeni carine, to znam sigurno. Samo je neko skoro lupio da nisu ako su preko 100.... to ću da saznam uskoro, na hard way  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Prvi put cujem da je neko kupio igru sa Amazona.
Na shopto.net StarCraft 2 CE nije preko 100$.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung 
S vremena na vreme dobijem neke vaučere za Amazon, pa zato naručujem igre na taj način.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Zar ti ne bi bilo lakse da vidis u nekom domacem shopu (ComputerLand ili GameS) da li im je ostao koji primerak CE? U Srbiji bi cena trebalo da je 9000 dinara
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung 
Nope, zato što te vaučere dobijam besplatno i samo mogu da se troše na Amazon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Najskuplja stvar koju sam ja naručila sa Amazon bio je Oblivion Collectors Edition, oko 78 dolara. Bilo je oslobođeno carine. Naručivala sam još neke stvari oko 70 dolara, samo sam morala poštaru da platim 60 dinara.
Diskovi i knjige su oslobođeni carine, to znam sigurno. Samo je neko skoro lupio da nisu ako su preko 100.... to ću da saznam uskoro, na hard way  Smile

Kontaktiras e-ducan putem elektronske poste pri tome naglasis koji proizvod potencijalno zelis da narucis. Dobices koliko iznosi svaka stavka od ukupne sume odbijes njihovu zaradu i dobijes bruto cenu artikla.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 00:14:22 od boba84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 4s
e ducan su lopuze opasne,dobro ne krivim ja njih to je posao al tipa hteo sam 2 para patika cena me trostruko skoro ispala,kao oni uzmu 20%otp pa onda platis da njima roba stigne u stek u njujorku pa cekas odatle da ti dodje carina ovo ono i opeljugaju te pritom treba da cekas minimum mesec dana,tako su mi bili rekli!!

Smile Smile

ja ti preporucujem da se strpis malo i nadjes nekog ko ti je sad trenutno u inostranstvu,on ispazari i ti samo sacekas da ti donese!!! to je mozda i najbolje! Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 00:35:38 od siki 45 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.703 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.