Ivane, mislim da bi trebao da uradis da, kada imas neku novu privatnu poruku, text gore, u meniju na kome pise you have new...bude druge boje, kako bi ga lakse uocili, posto ne provalim po nedelju dana da sam dobio poruku...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mislis na ovaj prozor koji iskace???Ako mislis na njega, on bi bio savrseno resenje, samo da radi kako treba, jer mi iskace samo kada primim poruku a online sam...Ako jes tigla dok sam bio offline, nema toga, nego moram da primetim, a nije bas uocljivo...Od desetak poruka koje sam primio, samo za jednu mi je iskocio ovaj prozor...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ispadam debil bezveze, ali nebitno...Probao sam jos jednom, zamolio lika da mi posalje, nije nista izbacio, nikakav prozor...Nebitno, zatvaraj temu....