Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:29:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napokon nove lične karte i pasoši  (Pročitano 5773 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6630
Bitno je da ce nova dokumenta biti bez cipova, to je vec odluceno za vreme mandata prosle vlade.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Upravo tako, razlika je samo što umesto petokrake na tablici imamo zastavu nepostojeće zemlje. Na pasošima ime nepostojeće zemlje, na ličnoj karti grb nepostojeće države.

Evo ti moja važeća lična karta (oprana u mašini za veš par puta  Smile)
Lepo se vidi komunistički grb SFRJ sa šest buktinja. Ličnu kartu sam izvadio posle bombardovanja, znači 1999. godine.

Pazi, SFRJ je nestala 1991. godine a ja sam dobio ličnu kartu sa grbom nepostojoće države posle 8 godina. I to, u Beogradu. Baš me zanima kakva dokumenta izdaju ljudima u Surdulici ili Tutinu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

18.7.2007 0-19-59_0001.jpg
(198.99 KB, 550x706)
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Upravo tako, razlika je samo što umesto petokrake na tablici imamo zastavu nepostojeće zemlje. Na pasošima ime nepostojeće zemlje, na ličnoj karti grb nepostojeće države.

Lepo se vidi komunistički grb SFRJ sa šest buktinja. Ličnu kartu sam izvadio posle bombardovanja, znači 1999. godine.

Pazi, SFRJ je nestala 1991. godine a ja sam dobio ličnu kartu sa grbom nepostojoće države posle 8 godina. I to, u Beogradu. Baš me zanima kakva dokumenta izdaju ljudima u Surdulici ili Tutinu.
Моја има ону кокошку од грба СЦГ!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Hahaha Smile Jbt...mislio sam da je moja SFRJ-otka najgora, ali se na tvojoj ni buktinje više ne vide  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 00:43:39 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Hahaha Smile Jbt...mislio sam da je moja SFRJ-otka najgora, ali se na tvojoj ni buktinje više ne vide  Smile

Naziru se  Smile

Ozbiljno, kad čujem ovakve vesti, više ne obraćam pažnju, ubeđen sam da će i pored dobre volje nadležnih birokrata, iskrsnuti neki "tehnički" problem, pa će se ponovo odložiti početak izdavanja za još 6 meseci itd.

Istina je da nas političari lažu oko bele šengenske liste, Brisel nema nameru da nas postavi na belu listu u skorije vreme. Nedavno je Ivanić izjavio da Brisel od njihove Vlade (BiH) zahteva da uvedu vize za građane Srbije i Turske, kao uslov da bi Brisel građane BiH stavio na belu listu.

Ko koga ovde zajebava?  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 00:56:50 od zemunac2 »
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Zabole me za LK i pasos.
Pa ljudi meni niko nije trazio ta dokumenta ko zna od kada. Cak i u banci ne uzimaju LK. Veruju ljudi.
Sta cemo dobiti novim dokumentima. Veliko nista a neko ce se debelo ovajditi stampanjem novih dokumenata- naravno stamparija nekog rodjaka, kuma ili politickog pajtasa. Srbiuja malo uzme para od taksi i to je to.
Samo malo sminke, neki bar kodovi i ne vidim zasto tolika halabuka ko svega ovoga.
Samo me plasi sto su tako brzo rekli da neam cipova.
ne zelim da sam stoka sa zapada koja je uvek pracena od strane raznih policija - ne zna se koliko policija i tajnih sluzbi spijunira gradjane dalek nam EU.
Bolje za nas da nismo stoka kao oni. Dzxaba im svi standardi kada se zna u koje vreme su i u WC isli kada su prdnuli i slicne gluposti - zbog cipova.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pasoši će ipak važiti deset godina

Ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić prihvatio je amandman Srpske radikalne stranke (SRS) na Predlog zakona o putnim ispravama kojim se utvrdjuje da pasoši važe deset a ne pet godina, koliko je vlada prvobitno predložila.

Tako će amandman SRS-a postati sastavni deo Predloga zakona o putnim ispravama o kome parlament raspravlja.

Vlada Srbije ranije je taj amandman odbila uz obrazloženje da je rok od pet godina odredjen sa stanovišta tehnologije izrade putnih isprva, štampanja obrazaca, bezbednosti i pouzdanosti podataka sadržanih u dokumentu, posebno biometrijskih. Tada je navedeno da je petogodišnji rok identičan onom na koji se izdaju nove lične karte.

Šefica poslaničke grupe Demokratske stranke (DS) Nada Kolundžija istakla je da će ta stranka glasati za usvajanje amandmana SRS-a jer je vadjenje pasoša skupo i opterećuje gradjane Srbije pa bi rok njegovog važenja trebalo da bude deset godina.

Jočić je, govoreći o novom obrascu pasoša koji će sadržavati prostor za automatsko očitavanje podataka u koji se unose vidljivi alfanumerički podaci na ispravi, kazao da ti podaci neće moći da budu zloupotrebljeni. Dodao je da će biometrijski čip sadržati tri podatka - fotografiju, potpis i otisak prsta gradjanina i naglasio da će on moći da se čita samo direktnim stavljanjem na uredjaj koji je za to predvidjen.

Tokom rasprave o amandmanu SRS-a da se ukine diplomatski pasoš sa članove uže porodice, ministar Jočić je rekao da je prethodni Zakon o putnim ispravama jugoslovenskih državljana koji je donet 1996. godine menjan osam puta, ali da nikada niko nije menjao tu odredbu i da to neće biti slučaj ni sada.

Vlada Srbije prihvatila je amandman poslanika Saveza vojvodjanskih Madjara (SVM) da se imena pripadnika nacionalnih manjina u pasoše upisuju u izvornom obliku to jest onako kako su upisani u izvode iz matične knjige rodjenih.

Ukoliko poslanici Skupštine Srbije usvoje taj zakon, Srbija će prvi put, kao nezavisna država, dobiti pasoše sa državnim obeležjima.

Predogom zakona je predvidjeno da važeći pasoši bivše države SRJ budu zamenjeni novim putnim ispravama Srbije do 31. decembra 2008. godine.

Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Пазите овако, пошто мени доста фамилије ради у МУП-у, (администрација) врло добро знам што се одуговлачи(ло) са заменама таблица и докумената! Наиме, муп (читај Душан Михајловић) је покушао да самоиницијативно преузме посао штампања докумената (лк и пасоши) и да тај посао "пребаци" на муп тј. на неку своју фирму (има их око 14) , мало му је фалило да у томе и успе да није било несрећне погибије премијера, исто тако и са таблицама, наиме таблице су за муп израђивали великим делом инвалиди а мањим делом муп-ова штампарија, е па дотични је инвалидима одузео и то мало хлеба (наравно незаконито) и то исто покушао да пребаци на неку своју ћерку-фирму! Е па пошто је након погибије премијера дошло до великих промена у вреху муп-а тај посао је стопиран до даљег тј. до налажења излаза из дате вакуум ситуације! Пошто је дотични Михајловић врло спретан и способан човек за махинације он је тај посао тј. трансфер скоро па легализовао и довео у пат позицију да се није могло мрднути ни тамо ни вамо, једино решење је било доношење новог закона који би то тачно регулисао!О овоме је већ било писано одавно и по медијима!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple Iphone 5

Uuu pa tvoja je izdrzala pranje u ves masini! Moja izgleda maltene isto, a nikada nije oprana. Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

na svetu samo mena trana est

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
koje boje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:29:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.