Prosto je neverovatno kako toboze uvek neko napada razne nevladine organizacije i ostale likove koji rade za dolare.Pre ce biti da je sve to izrezirano da bi po starom dobrom obicaju dobilo pola sata na B92 sve onako nepristrasno,smejurija kolko je sve providno.
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Prosto je neverovatno kako toboze uvek neko napada razne nevladine organizacije i ostale likove koji rade za dolare.Pre ce biti da je sve to izrezirano da bi po starom dobrom obicaju dobilo pola sata na B92 sve onako nepristrasno,smejurija kolko je sve providno.
Vidiš ja mislim da to uopće nije izrežirano puna je kapa ljudima takvih likova s takvim stavom pa jednostavno jednom pukne i onda se žale a uopće ne misle kakav efekt ostavljaju te njihove akcije na ljude
Јао, баш ми их је жао, надам се да нису повредили руке док су тукли барабе издајничке!Уместо да уче и спремају испите за септембар, они лепе плакате...тако им и треба!
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 16:22:41 od bambyle »