Ovo sam nasao na jednom nasem sajtu, tip je koliko vidim ozbiljan i ja nisam mogao da verujem da ovako nesto postoji... odakle li je taj da mi je da znam... radi se o Soni eriksonu...
BOSKO 17.02. u 22:17 h ljudi kupio sam telefon i ja mislim da ne postoji bolji telefon.telefon je strava,baterija 4 dana,sve ima,"meni" mnogo brz,ma sve u svemu mnogo jak telefon.imam jedno pitanje za one koji ga koriste vise vremena.tamo gde se gasi telefon ponekad mi blinka crveno svetlo??jel zna neko sta je to??jel to nesto opasno za bateriju ili???ko se misli da li da ga kupi nece se pokajati kupovinom!pozdrav
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.