Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kad dodjemo na vlast postaracemo se oko toga,ne brigajte. Prvo da postavimo Maju Gojkovic za gradonacelnicu i videcete kao se sve menja na bolje. :wink:
Kad dodjemo na vlast postaracemo se oko toga,ne brigajte. Prvo da postavimo Maju Gojkovic za gradonacelnicu i videcete kao se sve menja na bolje. :wink:
Haha, ovih radikala ko govana, ne moz ih se otresti. Ne dao bog da nam ponovo radikali dodju ima da nas unazade vise nego sto su turci unazadili Srbiju za 500 godina. Sve nepismeni sljam, ima da nam nas lep grad pretvore u tursku kasabu. Pogledajte samo svinjac koji nastane za vreme svakog njihovog mitinga. Ma ja ne mogu da shvatim da neko sa po grama mozga moze da podrzava jednu takvu bolestinu kao sto je srs.
Mnogo je nezahvalno krvnicki se boriti za 5% glasova ne bi li imali cenzus a pljuvati nekog ko ima 4-5-6-7-8-9-10 puta vise glasova... al bas onako pljuvati za sve pare..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mnogo je nezahvalno krvnicki se boriti za 5% glasova ne bi li imali cenzus a pljuvati nekog ko ima 4-5-6-7-8-9-10 puta vise glasova... al bas onako pljuvati za sve pare..
Pa moram da pljujem da ne pomisle ljudi da samo bas svi zaboravili kakva je to banda fasisticka, sta su sve radili i kakva je njihova zasluga za sve nesrece sto su ovaj i ostali narodi pretrpeli od istih tih radikala. Mozda je milosevic uklonjen, mozda je i seselj uklonjen ali njihova banda se nije rasformirala, njihov rezim se jos drzi i to najvise zameran dos-u, sto nisu se obracunali sa fasizmom u ovoj zemlji jednom za svagda.
... Pogledajte samo svinjac koji nastane za vreme svakog njihovog mitinga. ...
Остало није вредно коментара, мада можда није ни ово али чисто да демантујем и ову лаж. У уторак сам после митинга отишао са друштвом на пиће и за нешто мање од сат времена, када су се сви били разишли, поново прошао тргом. Све је било у најбољем реду, није било никакве штете, никаквог нереда, апсолутно ничега што би указивало да се митинг уопште одржао, сем бине која је још стојала.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.