A sta je Natasa Bekvalac bez sminke, isto to...Meni je riba najobicniji prosek, ali eto ti :chuckel: Plavusica sa napucanim usnama, to je dovoljno za ribetinu :chuckel:
=D> =D> =D> kad malo covek bolje razmisli Ana je jedina koju uvek vidjamo bez sminke a izgleda lepo :flower: Marija Karan I Sloboda su tkdj dobre i Biba Golic...
« Poslednja izmena: 28. Jun 2010, 19:37:42 od galilejo »
Smesno, svi glasaju po popularnosti. Ako pobedi Ana Ivanovic to ce biti smejurija, najlepsa srpkinja gradjena kao sifonjer nema grudi, nema struk, nema guzu noge k'o balvani, mutava. . . i po toj lepoti su srpske zene poznate hahahaha!!!
Smesno, svi glasaju po popularnosti. Ako pobedi Ana Ivanovic to ce biti smejurija, najlepsa srpkinja gradjena kao sifonjer nema grudi, nema struk, nema guzu noge k'o balvani, mutava. . . i po toj lepoti su srpske zene poznate hahahaha!!!
anketa je najlepsa a ne najzgodnija ! + Ana ima fenomenalnu guzu :flower:
Slažem se sa komentarima da svi gledaju po ''popularnosti''. Anketa je blago rečeno smešna sa Natašom Bekvalac koja je rošava, spaljena, nimalo negovana, puna celulita, ma dno dna. Izgleda, a i ponaša se kao one prljave fufe sa autoputa. Ivana Stanković je potpuno prirodna, a i 4 godine za redom je bila zaštitno lice Armanija, to o nečemu govori. Da, nigde nema Emine koja je bomba, ja sam je video pre 3 godine i nisam mogao da verujem da neko može tako lepo da izgleda. Da, naravno, ne vredi raspravljati o ukusima sa primitivcima. Moj glas ide prirodnim, negovanim, obrazovanim ženama. Lena Kovačević je prelepa.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.