Mislio sam na danasnje sportiste, dakle ne na neke ljude koji odavno nisu na sceni.
Meni je to sigurno Luis Figo, mada ne volim nikoga iz Reala osim mozda Zidana. On ipak vrijedi kao i onaj Raul, ali ostali....(o.k. i Karlos) Figo ne da vise nije ni za sta vec je to bruka. Ne moze da ubaci ni jednu upotrebljivu loptu, a toliko je bio hvaljen. I najveca fukara ga zaustavlja. Sluzi samo da protivnicka odbrana dize sebi moral...
Jedan od precjenjenijih je i Ronaldo. Koliko para za vrecu sala. A onaj prcmoljak Raul, trese li trese (mreze)!
Eee, meni definitivno Shumacher...Michael, naravno...necu da objasnjavam zasto, mogao bih da se iznerviram pa da svasta napisem...dosta je ovo... :mad:
Koji razlog da ti dam? Samo kad sam vidio njegovu frizuru sa zadnjeg svjetskog prvenstva.... ko peder je izgledao. Ne kažem da on ne zna igrati, ali me iritira kao uostalom i svi južnoamerikanci. Jedino mi je Batistuta OK.
Vec u prva dva mail-a je sve receno. Sumaher :mad: :twisted: i naravno Ronaldo 8O i ja bih jos dodao sestre Williams
Naravno i sestre Williams. :mad: :mad: A k njima i Shaquillea O'Neala i Kobea Bryanta, općenito LA Lakerse kao klub, k njima i Manchester, Juventus, Milan, Lazio, Chelsea, Aiax, Barcelonu, Real...
(Dobro ovo s klubovima možda ne ulazi u pitanje, ali me iritiraju, strašno iritiraju.)
Eee, meni definitivno Shumacher...Michael, naravno...necu da objasnjavam zasto, mogao bih da se iznerviram pa da svasta napisem...dosta je ovo... :mad:
:mad: Slazem se :mad: I Iva Majoli i Monika Seles... Njih dve ne mogu da smislim