Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 19:22:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najčešće ženske nesigurnosti  (Pročitano 1796 puta)
08. Jul 2010, 14:15:12
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Vaša devojka je uvek sigurna u sebe? Ili, baš suprotno, muče je brojni kompleksi? Istina je da gotovo sve žene, kako god da se predstavljaju, imaju trenutke kada sumnjaju u sebe, a za to su najčešće zaslužni muškarci. Pročitajte od čega devojke najčešće strahuju kada su u vezi, pa ćete znati kako to da sprečite.

Nećete se više javiti
Korektnost je prvi korak ka sticanju poverenja devojke sa kojom ste tek započeli vezu. Zato, ako ste rekli da ćete je pozvati u četvrtak, učinite tako. Ukoliko to nije vaš stil i želite da je 'kuvate na tihoj vatri', nemojte precizirati kog dana ćete se čuti. Bolje tako, nego da u četvrtak željno iščekuje poziv koji se neće desiti.

Zanima vas samo da je odvedete u krevet
Prvi seks je veoma važan, tajming još važniji. Ako žurite sa odlaskom u krevet, žena može da pomisli da je to sve što želite od nje; ako predugo čekate, umisliće da vas zanima kao drugarica. Najbolje je da budete iskreni: ako ste zainteresovani za vezu sa njom, recite joj, a ona će vam dati jasne signale kada bude spremna da vodi ljubav.

Viđate se sa drugim ženama
Dozvoljeno je da se viđate sa više devojaka u isto vreme, ali samo dokle god to otvoreno priznajete. Nikako ne smete lagati – poligamija je vaš izbor koji ona može ili ne mora da prihvati, ali nikako ne zaslužuje da bude prevarena. Nakon što spavate sa određenom devojkom, ona može pomisliti da je vaš odnos ozbiljan i da ste posvećeni jedno drugom, zbog čega je važno da joj na vreme kažete ako to nije slučaj.

Niste baš zagrejani
Čak i ženama koje pucaju od samopouzdanja je nekad potrebna potvrda da su vam privlačne. Ako ste zagrejani za nju, to joj možete staviti do znanja tako što ćete to direktno reći, poslati joj cveće i neki poklončić, ili nenadanim pozivom usred dana, samo kao znak da mislite na nju.

Varate je
Strah da će biti prevarene najviše muči mnoge žene, često jer nije neosnovan. Ako ste svojim ponašanjem nagovestili partnerki da bi mogla da ima konkurenciju, ne možete je kriviti što se mršti svaki put kada vas vidi u društvu atraktivne žene. Ako niste, morate popričati sa njom pre nego što vas njena nesigurnost i ljubomora u potpunosti ohlade.

Nije dovoljno dobra ljubavnica
Baš kao i muškarci, i žene se često pitaju jesu li dobre u krevetu. Ukoliko ste zadovoljni kvalitetom seksualnog odnosa, stavite joj to ponekad do znanja. Ako, pak, niste, morate biti vrlo pažljivi – umesto 'Ne sviđa mi se kada radiš ...', recite joj 'Voleo bih da probamo ovako'.

Nije vam više privlačna
Ljudi koji su u dugoj vezi skloni su opuštanju i zaboravljaju da ponekad treba da podsete voljenu osobu da im je i dalje privlačan/na. To je velika greška, jer što ste duže zajedno, to bi više trebalo da se trudite da održavate strast u kojoj ste uživali na početku – za to postoji mnogo načina, budite kreativni.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
opet podela na zene i muskarce....valjda i muskarci imaju te nesigurnosti, samo sto ih prikrivaju....
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Ma koliko smo nesigurne ne znam kako i broj telefona dajemo  Smile

To za nejavljanje mi nije nesigurnost, već me iritira. Za varanje, prosto ako sumnjam, preduzeću nešto, a ako saznam, odlazim. Što se tiče nesigurnosti oko privlačnosti, pa to mnogo zavisi od žena, dok se žena dovoljno trudi da bude nova i zanimljiva, nema razloga da tom muškarcu nije privlačna. Sa druge strane, žene koje su pasivne, inertne i tako dosadne same sebi, a plus teže x kilograma, pa ne znam šta bi i očekivale, zar mogu kriviti muškarce što im nisu više uzbudljive?!

Moja nesigurnost se odnosi na upoznavanje sa mamom, tu me po pravilu ubija trema...
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 

Uvek se plasim da nekom necu biti dovoljno zanimljiva i zbog toga sam spremna da cinim kojekakve ludosti zbog kojih obicno stvorim pogresnu sliku o sebi .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 19:22:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.