[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 24. Jun 2006, 21:43:03 od shone83 »
"Ne mogu ti preporuciti nijednu, niti se biranjem nesto postize...Ako je zena lepa, varace te; ako je ruzna, nece ti se svidjati; uzmes li sirotu, propasces; uzmes li bogatu, zapovedace ti; ako je pametnija od tebe, prezirace te; ako je glupa, bice ti nesnosna; ako bude zla imaces prilike da upoznas pakao.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Cista psihologija- ako se za nekoliko sekundi ne pojavi to sto treba posetioc ide dalje. Dakle zajebite flesove u tolikoj masi i velicini. Neka animacija ili slicica, pomocni link i to je to. Al dobro- ja sam mator i nemam iskustva mozda i gresim