Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gabe Newell ~ voleti ga ili ne?  (Pročitano 1686 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Gabe Newell je, koliko ja znam, radio prvo u Microsoftu i tamo je radio na prvim verzijama Windowsa, e onda kad je zaradio pare otisao i sa jos jednim likom osnovao Valve i samostalno finansirao i izdao Half Life . E sad, oni koji misle da je Gabe "izmislio" Team Fortress, vara se, posto je jednostavno kupio firmu (iste godine kada je izdat hl1) koja je prethodno odradila Team Fortress mod za Quake, portovao taj isti mod za Half Life i izbacio kao punu igru na trziste. Sad znam odakle Team 17ci ideja da na isti nacin portuje nove wormse .

Zasto hejtovati Gejba. Pa pored toga sto je debela i sto sav budzet koji je odredjen za L4D servere potrosi na hranu, Gejb je famozno izjavio da su konzole sranje i da nikada nisu trebale da postoje i da nikada nece izdati nijednu igru za njih. Prosle godine je pojeo to sto je rekao i najavio Portal 2 za ps3 zato sto je ps3 najbolja konzola ikada (da se razumemo, playstation je konzola koju je najvise pljuvao). Ok, ustanovljeno je da mu je zinulo dupe za pare, sto nije cudno, zato sto sve trosi na hranu.

Zasto hejtovati Gejba. Pa posto je Steam platforma njegovo cedo i posto je ono mnogo voli , to znaci da za sva sranja na Steamu treba kriviti njega. Uspeo je da upropasti nesto sto je moglo da bude jako dobro. Ni sam ne znam koliko se puta desilo da se izgubi konekcija sa steamom bas u trenutku kad ukljucim neku igru, da klijent krene da se apdejtuje onog trenutka kada smo konacno nasli server za L4D, zato sto, zaboga, ne moze da saceka da ti zavrsis sa igranjem. Najgore od svega je kad sam proveravam da li je klijent up to date, i on sav hepi izbaci da jeste i onda 35 stotinki kasnije krene da se apdejute, ali ti to ne znas, zato sto se apdejtuje u pozadini i to provalis tek kad krenes da igras zato sto ti sve laguje i imas ping 1000. Idiotizam, sve to iritira i nervira, najvise zbog toga sto mi steam stoji ukljucen isto onoliko koliko je i racunar ukljucen, a to je neretko i nekoliko dana vezano..

EDIT

Cisto da se zna, ne mrzim Gejba zato sto je debeo, to mi ne smeta ni najmanje, ali kao da je ta njegova tezina i krivac za sve. Od kako je Valve poceo opasno da zaradjuje, Gejb je sve veci i veci a kvalitet steam platoforme je sve gori i gori (igre su i dalje extra, valjda zbog toga sto on nema nikakav kreativni udeo u njima)
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 23:16:41 od puppykin »
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Sto bih mrzeo coveka? Da nema njega ne bi postojao Valve, ni mi sad ne bismo igrali njihove legendarne igre i nabavljali igre za kusur. Jbg desava se da L4D izbaguje ili da Steam pukne al sta da se radi, sistem koristi milion ljudi svakog trenutka i mora da se desi da nekad nesto ne radi.

@puppy
uzmi covece prijavljuj im te bagove, valjda ce neko jednom to popraviti
i mene je Steam nervirao kada sam ga prvi put instalirao jer je upadao u update petlju; vise nisam imao taj problem ali koliko cujem to nije 100% ispravljeno
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Mislis da nisam prijavljivao. Svaki put kad sam slao mejl steam supportu dobijao sam odgovor da se zna da je to problem i da se radi na tome ili kako je to moguce, pa taj problem je ispravljen, reinstalirajte vi steam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung Galaxy S2
Sad znam odakle Team 17ci ideja da na isti nacin portuje nove wormse .

Ovde se slažem.. zasrali su i žestoko izneverili igrače Smile

...i sto sav budzet koji je odredjen za L4D servere potrosi na hranu.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Gabe Newell je, koliko ja znam, radio prvo u Microsoftu i tamo je radio na prvim verzijama Windowsa,
ni ja nisam znao ko je,ali,ovo sto sam procitao mi je sasvim dovoljno...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 23:44:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
@ puppykin

Team fortress je bio mod za quake,kasnije je bio portovan za hl.
Nije bilo firme nego 2 modedera. Robin i jos neki :P.

E sad ne mozes reci da je steam los,mozda tu i tamo naidjes na bug,ali u steam store uvek ima snizenja tako da. . .
prema gabe-u sam ravnodusan. . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
pa dobro sad, ne znam imena likova koji su radili Team Fortress mod, toliko duboko zalazio nisam Smile

btw za steam store nista nisam rekao, govorio sam o samom programu i njegovim iritantnim bagovima i lose resenom sistemu apdejtovanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung Galaxy S2
..isto tako je rekao da mu je Steam uključen koliko i komp. To dosta govori o tome da li je Steam kvalitetan softver ili ne. Takođe, merodavnost za primećivanje bagova i kritiku se u tom slučaju povećava.. Vrzino kolo Smiley

Steam je sjajan sistem, ali može da bude mnogo bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Sony 
Dok se rasprava rasplamsava (ali zarim & palim ovim rechima, zar ne?) evo vam jedna serija chju epizodu chekam, a ima veze sa Gabe "He's got a Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiig Heart" Newellom. Serija ima epic ideju  Smile

tip - stavite srpski titl Smile

« Poslednja izmena: 13. Sep 2010, 01:49:10 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.