Most Java developers wear glasses because they don't C#. Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing. Any fool can use a computer. Many do. There is only one satisfying way to boot a computer. If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Most Java developers wear glasses because they don't C#. Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing. Any fool can use a computer. Many do. There is only one satisfying way to boot a computer. If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
свако је друкчије луд , рече ђаво и седе у коприве
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia
...Kako sto e taa casa polna so vino, kako sto e taa casa polna so vino, taka e i mojto srce polno s jadovi, taka e i mojto srce polno s jadovi.
Daj da pijam, mila majko, da se opijam, daj da pijam, mila majko, da se opijam, jadovite, mila majko, da zaboravam, jadovite, mila majko, da zaboravam.
Ja poslusaj, mili sinko, stara si majka, ja poslusaj, mili sinko, stara si majka, i da pies, mili sinko, fajde si nemas, i da pies, mili sinko, fajde si nemas.
Tuku zemi, mili sinko, puska berdanka, tuku zemi, mili sinko, puska berdanka, pa si odi, mili sinko, gore v planina, tamu ti e, mili sinko, verna druzina...
свако је друкчије луд , рече ђаво и седе у коприве
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia
...Caj, caj, cajka, iz Novoga Sada, aman, caj, caj, canule kupicu ti nanule, i carape bele za noge debele, aman.
Opet cajka rodila je majka, aman. Moja zena stalno place da joj kupim najlon gace, Najlon gace mnogo skupe, idi zeno s'golo dupe.
Opet cajka rodila je majka, aman, dok sam jeo beli ‘lebac, ljubio sam kao zdrebac. A sad jedem testo, ja ne mogu cesto, A kad jedem proju, ja izgubim volju, aman.
Kragujevac, Novi Sad, Vrbas i Palanka, drz’ se mala s'ovaj moj rukav od gornjaka.
Didu lidu didu lidu, moja zena peca ribu. Upecala stuku debelu ko ruku. Upecala klena meni do kolena, upecala dva sarana, digla noge do tavana.
Kuvarica pile pece, iz pileta voda tece, pile cemo da jedemo,,kuvaricu da ljubimo.
Udri Mile Mileniju, ja cu moju Tomaniju, pa niz duz, pa niz duz, neka znade sta je muz...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.