Svaka cast za ovo, ima li neko neki info gde se ovaj film moze naci u fulu ? ovo izgleda kao neki trejler film pukotina u ledu izlazi ove godine ali sa potpuno drugacijom filmskom ekipom ovo je predstavljeno 2018 ... bilo kakav info hvala
Pa film nije ni izašao u bioskope ni na festivale kako misliš da onda može biti postavljen
Nismo se razumeli znaci gore navedeni trejler za film "Pukotina u lude" predstavljen na filmskom fesivalu TORINOFILMLAB pocetkom 2019. se ne poklapa sa novim trejlerom za isti film koji je izasao ove godine i cine ga potpuno druga glumacka ekipa ... mene interesuje sta se desilo sa tom prvom verzijom filma iz 2018. koji je bio samo na festivalu u turinu glavna uloga Isidora zasto je izmenjen nikad vise nigde pusten a ova nova verziju filma iz 2024. je druga pricaaa
Pa film nije ni izašao u bioskope ni na festivale kako misliš da onda može biti postavljen
Nismo se razumeli znaci gore navedeni trejler za film "Pukotina u lude" predstavljen na filmskom fesivalu TORINOFILMLAB pocetkom 2019. se ne poklapa sa novim trejlerom za isti film koji je izasao ove godine i cine ga potpuno druga glumacka ekipa ... mene interesuje sta se desilo sa tom prvom verzijom filma iz 2018. koji je bio samo na festivalu u turinu glavna uloga Isidora zasto je izmenjen nikad vise nigde pusten a ova nova verziju filma iz 2024. je druga pricaaa
U pravu je magic3 100%,Taj film sa trailera koji je okacen nema nigde na IMDB sa Isidorom.Samo se pojavljuje ovaj iz 2024 sa Jovanpm Stoiljkovic.
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
Ja mislim da film iz 2018. ne postoji u nekom duzem obliku, da je ovo sa Isidorom snimljeno samo kao koncept za privlacenje finansijera. A kasnije je ulogu dobila Jovana. Ne znam, ali to mi je logicno.