Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 23:44:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolje bilo za vreme Kostunice!  (Pročitano 5945 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
Prodavao je i Djindjic preduzeca pa se nije zivelo tako dobro...

Obzirom kakvo je sranje nasledio i obzirom da je njegov kabinet radio tek nešto više od 2 godine, živelo se odlično.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Бата Коле ти ли си?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Vama nije jasno da je Voja isto sto i Boris.Vama nije jasno da se zivelo bolje, jer smo imali vise donjeg vesa na prodaju. Sada smo gologuzi.
Dakle Boris kaze: idemo u jeuropu a sve radi da ne idemo, a Voja kaze ne idemo u jeuropu ali sve radi sto mu jeuropa kaze. Najvise prodaja je bilo za vreme Kostunice, najvise predaja optuzenika za Hag bilo u vreme Kostunice.
To kako oni upakuju to je druga prica.
Dinkic, njega zbroj sada u zute, kaze: ujedinjeni regioni a nijedna opstina nije dobila nazad imovinu. A to je jako bitno za svakodnevni zivot. Republika uzme, ne daje opstinama sta pripada po zakonu, a gradonacelnici koji su clanovi stranaka cute ko zaliveni da im ne ode shamlica.
Proces pljacke traje 20 godina i ne vidi se kraj.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Pre krize u septembru 2008 je evro bio 76, a sad je evro 105. To pokazuje koliko je manje evrića na tržištu, a evrića nema upravo jer nema donacija, ulaganja, investiranja, nema prihoda od privatizacije.

netachno  Smile

manjak evra u srbiji je iz prostog razloga shto su oni povucheni iz srbije . ovo se pak desilo zato shto stranim jevrejskim bankama koje kontrolishu srpsko bankarsko trzishte jednostavno nedostaje novac . naime , sve ove vece banke koje posluju kod nas ( raiffeisen, erste ,a narochito societe generale ) duboko su bile izlozene krizi koja je pochela 2008 , gde su izgubile milijarde $ na raznim obveznicama i vrednosnim hartijama vezanim za nekretnine a kasnije i na obveznicama drzavnih dugova .

jedna od mera koje su preduzele je da svu raspolozivu efektivu iz zemalja istochne evrope preusmere ka svojim domacim trzishtima , da bi sprechili neminovni bankrot. zbog toga je u zemljama poput srbije koje su unishtile domaci bakarski sektor cena evra i dolara porasla (iako je u odnosu na npr zlato cena ovih valuta drastichno pala ) .

chinjenica je  da se i dan-danas devize ispumpavaju iz srbije, a za to treba prvo da zahvalimo razbojnichkoj vladi zorana djindjica i njegovom timu "eksperata" ( pitic , djelic , dinkic , vlahovic ) koji su uspeshno unishtili domaci bankarski sektor . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
@bf
Koliko je tebi godina? Jel znas ti sta su nase banke radile za vreme Slobe? Ako mene pitas, ja u sledecih 3 milenijuma, ne bi dozvolio ijednoj banci da bude srpska.
Ako si mladji, onda se moze tolerisati, ako si stariji, onda si zlonameran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
oni koji su tada 1993će bili u vladajućoj koaliciji sada jadikuju o katastrofalnoj inflaciji od 20%  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

500milijardi.jpg
(57.09 KB, 731x347)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@bf
Koliko je tebi godina? Jel znas ti sta su nase banke radile za vreme Slobe? Ako mene pitas, ja u sledecih 3 milenijuma, ne bi dozvolio ijednoj banci da bude srpska.
Ako si mladji, onda se moze tolerisati, ako si stariji, onda si zlonameran.

hiperinflacija u vreme slobe je bila iznudjena raspadom drzave i potrebom da se finansira rat . da podsetim , svi dinari sa prostora SFRJ su tada "jurili" ono malo robe koja je ostala u srbiji i crnoj gori pod sankcijama . ne sporim da su se tada obogatili ljudi bliski rezimu , ali to je bila tek jedna od posledica a ne glavni uzrok hiperinflacije .

djindjiceva vlada je namerno unishtila domaci bankarski sektor i dovela strane jevrejske banke , pre svega jer im je tako naredjeno od njihovih gazda ,a onda i zato shto su dobili odlichna mesta u tim istim bankama (proveriti gde danas rade i gde su radili goran pitic , aleksandar vlahovic , pa i djelic i dinkic i njihovi saradnici ) .

u tom smislu , inflacija od 30 -ak % godishnje koju imamo trenutno je mnogo podmuklija i opasnija nego otvorean hiperinflacija iz doba slobe (gde niko i nije smatrao dinar za neshto vredno )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
oni koji su tada 1993će bili u vladajućoj koaliciji sada jadikuju o katastrofalnoj inflaciji od 20%  Smile

To je tek kraj pljacki. Nije bas ostalo. Juga je imala oko 13 milijardi dolara na deviznoj stednji. Dolar si racunao dve marke.Ko su bili ljudi koji su imali pare? Mahom gastarbajteri, koji su verovali u drzavu, niti su mogli ovde da dobiju radno mesto a jos manje stan. Jeli kerece konzerve da skupe koju kintu i da se vrate od. kuca-poso-kuca, da provedu mirne dane u penziji. Sloba nastampao pare, usao u platni sistem i Ante mu otvorio riznicu. Kupovali od bezvrednih para svu deviznu stednju. Karici su se onda afirmisali. Jorgovanka, direktor Kosovskih banaka, im je prodavala devize za bezvredne dinare. To je samo mali primer. Za par nedelja, dok su se ljudi otreznili ode stednja. Mogao si gledati stare ljude, sa po 200.000 marona, skupljenih celog zivota rintanja, kako ih bije Slobina policija i smeje im se: imas devize a?
Sva sreca ih Nemacka uzela pod svoje, pa im dala utociste i neku crkavicu.Svet je zgrozen gledao. Eto to su bile srpske banke.Iskren da budem dosta je uzela i Ljubljanska, ali tek posto su i oni, nelegalno odstampali pare, pa promenili valutu u Tolar.A bili smo jedna drzava. Tako da dest puta bolje da mi Jesha uzme kamatu, a da me pljacka partizansko kopile.Da pod stare dane prosim pored sopvenih para. Niko ne pominje da mi iz budzeta i dan danas to vracamo. Jezda i Dafina su se tek posle pojavili. Oni su pojeli alavcima sto su kupovali devize ostale pare. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237

oni koji su tada 1993će bili u vladajućoj koaliciji sada jadikuju o katastrofalnoj inflaciji od 20%  Smile

To je tek kraj pljacki. Nije bas ostalo. Juga je imala oko 13 milijardi dolara na deviznoj stednji. Dolar si racunao dve marke.Ko su bili ljudi koji su imali pare? Mahom gastarbajteri, koji su verovali u drzavu, niti su mogli ovde da dobiju radno mesto a jos manje stan. Jeli kerece konzerve da skupe koju kintu i da se vrate od. kuca-poso-kuca, da provedu mirne dane u penziji. Sloba nastampao pare, usao u platni sistem i Ante mu otvorio riznicu. Kupovali od bezvrednih para svu deviznu stednju. Karici su se onda afirmisali. Jorgovanka, direktor Kosovskih banaka, im je prodavala devize za bezvredne dinare. To je samo mali primer. Za par nedelja, dok su se ljudi otreznili ode stednja. Mogao si gledati stare ljude, sa po 200.000 marona, skupljenih celog zivota rintanja, kako ih bije Slobina policija i smeje im se: imas devize a?
Sva sreca ih Nemacka uzela pod svoje, pa im dala utociste i neku crkavicu.Svet je zgrozen gledao. Eto to su bile srpske banke.Iskren da budem dosta je uzela i Ljubljanska, ali tek posto su i oni, nelegalno odstampali pare, pa promenili valutu u Tolar.A bili smo jedna drzava. Tako da dest puta bolje da mi Jesha uzme kamatu, a da me pljacka partizansko kopile.Da pod stare dane prosim pored sopvenih para. Niko ne pominje da mi iz budzeta i dan danas to vracamo. Jezda i Dafina su se tek posle pojavili. Oni su pojeli alavcima sto su kupovali devize ostale pare. Smile Smile Smile
mom dedi su ukrali par stotina hiljada maraka...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
mom dedi su ukrali par stotina hiljada maraka...
O tome govorim, samo sto ljudi ili su mladji pa ne znaju ili podmuklo cute. Ili su bili komunisticki gologuzi i onda, cekali regres, visak, topli obrok, stimulaciju od firme. Svaki drugi dan Tita delio.
Ali dobar deo stanovnistva nije imao tu privilegiju. Isao i radio na zapadu.Kako ko. Neko hvatao pacove. Bio jedan, zvali ga Kralj Pacova iz Hamburga. Gedza cuo da Nemci placaju 5 maraka za ubijenog pacova. Razradio covek semu i tamanio pacovchine, zaradio grdnu lovu tamo.
Neko radio u fabrici, neko kupao kucice, Ljuba Zemunac udarao reket, sto nasim kafedzijama, sto nasim prostitutkama. Smile Smile Smile
U to vreme, samo smo mi i Turci mogli na zapad.

Sto se tice ovoga oko Kostunice, ne vidim da smo imali Bog zna kakav stadard iako je apsolutno bilo vise para.
To ne znaci da u ovakvom sistemu bi moglo biti bolje. Cak sta vise moglo bi biti ,moglo gore, ako bi nam Evropa uskratila lizalice.
A ni to ne verujem. Savio bi on grbachu kao i svi ostali. U pitanju je samo imidz.
Kao fol: ja se kopitam. Ja cu njih da utepam.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2011, 19:58:05 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 23:44:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.