Pozdrav ljudi. Pretpostavljam da ste barem jednom pokusali da radite nesto na internetu i tako zaradite novac. Sigurno se svaki vas pokusaj neuspesno zavrsio. Za zaradu na intrenetu postoje 3 nacina: 1. Ako imate svoj sajt npr. forum, postavljanjem reklama na vas sajt vi dobijate novac od firme cije reklame postavljate. 2. Upload-ovanjem fajlova mozete zaraditi dosta jer svaki put kad neko skine taj fajl koji ste vi postavili vi dobijate novac ( od 1 $ do 10$ ) 3. Kliktanjem na reklame. Ako ne pocnete da ulazete novac u to zarade su neprimetne ( oko 4 din. za pola sata)
Dakle ako nemate svoj sajt najbolje vam je da se bavite upload-ovanjem fajlova
Najbolji sajt za to je ShareCash link [spam]
Registracija je jednostavna i mozete je zavrsiti za 30 sekundi.
Najbolja stvar je to sto mozete zatraziti isplatu vec sa 10$, na drugim sajtovima je prag isplate mnogo veci.
Kakva god pomoc da vam zatreba tu vam je na raspolaganju podrska, forum chat 24 sata dnevno.
Najbolje dnevne zarade iznose i do 800$, nije nista tesko samo se treba uhodati.
Registracija ShareCash[spam] , registrujte se, za sva pitanja i svaku pomoc sam tu
Moja zarada za nedelju dana
[spam]
« Poslednja izmena: 19. Avg 2013, 21:29:58 od chelavi1 »
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws