Sta vi mislite, koja je od sledecih, najbolja recenica za startovanje devojaka: 1) Cao, ja sam Bane i volim mandarine 2)Devojko, imas li zvaku, crkla mi macka u ustima. 3)Slusaj, da se nas dvoje odmah sada poljubimo, posle mi da pricamo. Ja... Ja stvarno hocu da pricam sa tobom, da te upoznam i tako to, ali sad... sad je vreme da se ljubimo.
Devojke koje citate ovu temo, molim vas odgovorite mi na koju biste foru odma pale. Naravno uvek mozete da dodate nove fore, pa da ocenimo koje su od njih najbolje...
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora canelane (Vreme: 03. Feb 2008, 18:29:18)
3)Slusaj, da se nas dvoje odmah sada poljubimo, posle mi da pricamo. Ja... Ja stvarno hocu da pricam sa tobom, da te upoznam i tako to, ali sad... sad je vreme da se ljubimo.
izvini devojko da nebi slucajno da se paris sa mnom posto trenutno nemam nista pametnije da radim a ako neces mozda bi smo mogli negde na picence cisto onako reda radi
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.