Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 02:09:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ilic i Kostres  (Pročitano 5648 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Dobro...vanja gator nije tema,i ne morate se odma hvatati njegovih stavova,i iscudjavati se,citirati do prekosutra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Ilic vs. Kostres ... part 2

Intervju: Ministar Velimir Ilić bez dlake na jeziku o brojnim srpskim dilemama

Diplomci Duleta Mufte miniraju Srbiju

Imamo medije kojima se diriguje spolja i nalaze se na platnom spisku onih kojima je cilj razbijanje Srbije. Zašto su neki iz Vojvodine odlazili u konkurentsku firmu koja je izgubila posao u Parizu i dali čvrsta obećanja da će oboriti koncesiju autoputa Horgoš - Požega?!Pravosuđe ne dozvoljava da se objave aneksi. Neka Čankovi pokažu koliko su uradili tokom mandata .Kostreš je završio partijski fakultet na Novosadskom sajmu kod Duleta Mufte

Srbija je po ko zna koji put u svojoj istoriji na raskršću - evropske ili evroatlantske integracije, sa NATO ili Rusijom... Gospodine Iliću, utisak je da jedno drugo isključuje, odnosno nije moguće ući u NATO, a u isto vreme razvijati tradicionalno prijateljske odnose sa Rusijom?

- O ulasku u NATO treba da odluče građani Srbije i to referendumom. To je jedini način, jer ćemo sutra imati mnogo ozbiljnih problema. Ko će nečije dete da odvede u Avganistan, Irak ili neko drugo ratište i da li je interes Srbije da se nalazi tamo i da li je Srbiji dosta rata?! Mi smo miroljubiv narod koji ima dosta problema i koji treba da gradi ovu zemlju... Ne možemo dozvoliti da se na teritoriji Srbije, bez odobrenja Srbije, prave NATO baze. To je nekorektno! Sve se čini da se ta teritorija izdvoji i napravi nekakva vojna država ili da se donosu odluke da NATO može koristiti srpsku infrastrukturu bez ikakve nadoknade i da je može koristiti kad god to poželi!

Šta naša država konkretno preduzima u ovom slučaju?

- Van pameti je da neko sada tenkovima prešparta Srbiju ili koristi aerodrome. To je neobjašnjivo i o tome može da se razgovara. Jesam za integracije, za Evropu i mi smo deo Evrope, ali ja sam da budemo partneri toj Evropi, a ne njeni poslušnici. Imamo mi prijatelje širom sveta i zato nam smeta da u toj Evropi mi treba da budemo roba za potkusurivanje.

Postoji li opasnost da se vlada podeli ili padne zbog toga?

- Nema opasnosti. Svi su za jedan korektan odnos, za razgovore i nadam se da će svi to i shvatiti jer tako i narod želi. Onaj ko bi išao nekom prečicom i nešto odradio izgubio bi podršku građana Srbije.

Možemo li putem evroatlantskih integracija, a da u isto vreme zadržimo trenutnu poziciju prema Rusiji?

- Ne vidim razlog zašto bismo srljali, zašto bismo se opredeljivali. Ne postoji tamo crno-belo. Mi nismo „il ste tamo ili ovamo“, mi smo za saradnju sa svima. Ponavljam, mi smo prijateljski, miroljubiv narod koji ima tradicionalno dobre odnose sa Rusijom, Kinom, Japanom... I sa svima drugima, i tako treba da nastavimo...

Šta ne valja u diplomatskim odnosima sa „bratskom“ Crnom Gorom? Hoće li slučaj vladike Filareta srušiti taj mit...

- Videti scenu kako vladika sedi pod šatorom na snegu i smrzava se, iznemogao, prima infuzije na livadi, vrlo je težak prizor koji sve nas mora da zapita o čemu se radi i kuda nas to vode pojedini političari Crne Gore i oni koji im daje podršku. I zašto smo takvi? Čoveku to smeta. Ne mogu to da posmatram kao drugi političari. Ja sam čovek od vere, posta, pričesti, meni je vladika nešto toliko važno u Srbiji. Kad neko ponizi vladiku, ponizio je narod, sve vernike, ponizio je državu. Ide se na razbijanje crkve kao institucije, uništavanje pravoslavlja. Veliki se pritisak vrši na Srbe pravoslavce na severu Crne Gore. Vladika ne može da komunicira sa svojim vernicima jer oni pripadaju Mileševskoj eparhiji.

Veoma je aktuelna tema koncesije autoputa Horgoš - Požega zbog čega ste u pojedinim medijima izloženi žestokim kritikama... Šta se iza brda valja?

- Smeta izdajnicima iz Vojvodine koji su izdali ovu državu i koji rade na njenom razbijanju. To su separatisti. Kao oni na Kosmetu. Oni su prepoznatljivi. A meni je jako žao kad ih neke političke stranke uzmu za koalicione partnere u vojvođanskoj vlasti. Ne mogu da razumem da neko ko pravi pasoš „Vojvodina država“ misli dobro Srbiji! Da neko ko štampa te pasoše, ima svoj amblem, svoj grb nešto obećava građanima, ne priznaje srpsku zastavu i grb - misli dobro toj istoj Srbiji. Oni ne priznaju odluku srpske vlade, srpske Skupštine, Odbora... Zar većina da se povinuje željama minorne manjine? Mi ćemo put raditi. To je neophodna investicija za Srbiju i Srbija ga mora napraviti. Ta grupica iz Vojvodine preko ovoga pravi kampanju i, nažalost, mnogi srpski mediji su im dali veliku podršku. Imamo medije kojima se diriguje spolja, koji su na platnom spisku raznoraznih organizacija kojima je cilj razbijanje Srbije i smanjenja srpske države.

Šta konkretno sadrže ti famozni neobjavljeni aneksi ugovora koji se toliko spominju u medijima? Ako ih nema na uvid, možete li ih bar prepričati... Šta oni sadrže?

- To je sve čisto. To su svi videli i te anekse su mogli da čitaju... Da komentarišu, postavljaju pitanja, nije bilo nijednog konkretnog pitanja da nešto ne valja... Tačka ta i ta ili taj stav ili neka odredba ugovora... Ne valja da se radi put jer taj put, navodno, ne vodi nigde!? Molim vas, tu živi četiri miliona ljudi, Ibarska magistrala je najprometnija u državi. Ako četiri miliona građana nisu zaslužili bolji put od Ibarske na kojoj mnogi izginuše, pa o čemu mi dalje da razgovaramo.. Cifre sve govore. Ugovor je odličan.

Šta je sa tim aneksima? Zašto se i oni ne objave?

- Te anekse ne da pravosuđe da se objave. To su aneksi koji se tiču koncesionara. Međusobni odnosi sa partnerima. Što to nas interesuje? Gde će nabavljati materijale, gde će nabavljati opremu i drugo što se nas apsolutno ne tiče... Sve ono što se tiče Srbije je dostupno javnosti. Ali, njegov model naplate putarine je zaštićen jer su ga oni patentirali. Evo, model „Mihaila Pupina“, mi smo ga otkupili i primenjujemo ga na našim naplatnim rampama. Nemoguće je ući u njihov softver. To je van pameti. To je njihova stvar i poslovna politika preduzeća. Ne treba tražiti nešto što nas ne interesuje i terati inat da se ugovor obori po svaku cenu! Zašto su neki iz Vojvodine odlazili u konkurentsku firmu koja je izgubila posao u Parizu i dali čvrsta obećanja da će oboriti ovu koncesiju i da će ti drugi dobiti posao?! To nema smisla.

Kad ste na stalne prozivke o autoputu spomenuli u javnosti slučaj „Sartida“, cementara i drugih privatizacija - nekako su prozivke pojedinih političara malo utihnule...

- Voleo bi da vidim kako je to napravljen ugovor! Krčmi se mnogo i svi imaju svoj
interes. A Čankovi nemaju šta da pokažu koliko su uradili za vreme svog mandata? Koliko su uradili sistema za navodnjavanje, odbrambenih nasipa, koliko su asfaltirali lokalnih puteva... Da li oni znaju da pola gradova u Vojvodini nema vodu za piće tokom leta? Nemaju pojma o čemu pričaju. To je jedna interesna grupacija koja sve što je progresivno jednostavno minira. Kostreš je srednjoškolac, koji je završio fakultet kod mog dobrog prijatelja Duleta Mufte i za 10 meseci je završio dve i po godine fakulteta!? Postoje dokumenta o tome. Ne znam, možda je on genije, ali taj fakultet je bio otvoren na Novosadskom sajmu, koji je držao njihov kum. To je bio partijski fakultet i svi su ga tamo pozavršavali. I stekli neke diplomice... Znate, da bi se znale koncesije, mora čovek biti malo pismeniji, završiti neke jače škole, da čita literaturu, da uđe u tu tematiku...

NEKA NAMA AMERIKANCI DAJU PLAC PORED BELE KUĆE...

Kakvo je vaše mišljenje, da li je Srbija morala da proda Maršalat i takozvani Komandni punkt Balkana stranoj zemlji - konkretno Amerikancima za gradnju ambasade?
- Amerikancima dati lokaciju i to pored Belog dvora, to je ponižavajuće! Ne znam da li bi Amerikanci dali nama da gradimo našu ambasadu pored Bele kuće! Da li bi mi dobili da od dvorišta Bele kuće napravimo ambasadu? Trebalo bi da Beli dvor oživi, da se u dogledno vreme vrati monarhija, ali sa ovakvim komšijom... Nenormalno je da neko proda deo zemljišta pored jednog tako važnog kompleksa, jer je to sada deo njihove teritorije, gde ne važe naši zakoni. Rešenje za njihovu ambasadu trebalo je tražiti na nekoj drugoj lokaciji, jer smo ovako oskrnavili naš važan istorijski kompleks. .

SVAKI ČAS – IZBORI

Spominje se i vaša kandidatura za predsednika Srbije...
- O tome će odlučiti Glavni odbor stranke kada dođe vreme, kad se raspišu izbori. Mislim da to neće biti ove godine. Narednih 120 dana moramo iskoristiti za poslednju bitku o Kosmetu. To je prioritet svih prioriteta. A, posle neka budu izbori. Trudiću se da Srbije uđe u red pravih četvorogodišnjih izbora. Nekako svaki čas pravimo izbore. Izbori treba da budu svi odjednom, da narod izabere svoje predstavnike vlasti na svim nivoima i da posle toga radimo. Ovako stalno smo u nekim kampanjama, stalno imamo neke izborne budžete koji mnogo štete Srbiji.

Autor:
Predrag Jeremić

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Velja ko Velja....uglavnom kenja...

ali ume da ubode i poneku istinu  Smile

Ovaj put je ubo' dve istine.....da su Kostres i Canak separatisti, kao i da americkoj ambasadi nije mesto pored Belog dvora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Velja je bio član vlade koja je prodala plac ambasadi SAD. Ima negde tu intervju Parivodića o prodaji maršalata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Citat
Trudiću se da Srbije uđe u red pravih četvorogodišnjih izbora.

cini mi se da su u Ustav stavili da se predsedik bira na svakih pet godina.

izbori uopste ne treba da budu nista lose, to je svaki izbori treba da su nacionalni praznik demokratije. odlaganje izbora i krsenje ustavnog zakona je uvod u diktaturu.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
E kad LDPovac prica o krsenju ustava to je da covek prsne od smeja! Smile
Jel to onaj ustav koji vi ne priznajete...jel to onaj ustav koji vi non stop krsite zalaganjem za nezavisno Kosovo?....e sta sve necu cuti
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V550
LDP brani ustav?
Jao ima sekire da padaju  Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 19:18:50 od saricm »
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
evo ceo snimak na youtubu!! pa da ne nagadjate ko je shta rekao. . .  :D

hxxp: www. youtube. com/watch?v=KDyaUp43nDA
hxxp: www. youtube. com/watch?v=rSp9POVargM
hxxp: www. youtube. com/watch?v=CS9okpDvZgY
hxxp: www. youtube. com/watch?v=yDGVdb6AqK0
hxxp: www. youtube. com/watch?v=RzOz2FgMmOg
hxxp: www. youtube. com/watch?v=tWPL_ApfYvQ
hxxp: www. youtube. com/watch?v=ng9LcNE1Gcs
hxxp: www. youtube. com/watch?v=LgiKpxisAqY
hxxp: www. youtube. com/watch?v=gbNjPqssXXA
hxxp: www. youtube. com/watch?v=UlgNz8F4BzA
hxxp: www. youtube. com/watch?v=-RgL2JbZTrg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 02:09:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.