Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ocena sajta o pomoravlju  (Pročitano 1635 puta)
01. Feb 2006, 15:38:17
Clan u razvoju

Vreme je za pametne, glupima je ionako vec sve jed

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Potrebno mi je misljenje o mom sajtu. Zapravo otvorio sam agenciju i resio pre godinu dana da se bavim reklamiranjem firmi preko neta. Ja pre svega mislim da je bitno da covek ima veliku zelju i entuzijazam za rad pa tek onda dolazi na red i neko jace znanje. Poznajem 50 -tak ljudi u Jagodini koji znaju mnogo vise o samom web dizajniranju i pravljenju stranica od mene ali ipak nikada se nisu usudili da urade ovako nesto. Ja vec imam 10tak firmi koje mi placaju pa meinteresuje dali mogu jos nesto da poboljsam ili promenim na mom sajtu. Znaci treba mi misljenje vas strucnjaka i svakoga ko ima neku ideju. Ja zapravo znam i svestan sam toga  da je vazan broj posetilaca ali je jos vaznije i tip posetilaca. Stoga i imam razmenu banera i ide reklama na tv i radiju. ali bih jos da usavrsim ako je moguce.
Mislim jos da sam uspeo jer JAgodina nema sajt ovolike velicine i sa ovoliko informacija. Slede i cuprija i Paracin ali nesto kasneji
Hvala van unapred na savetima, pohvalama i kritikama Pozdrav

http:///www.autentik.net/
IP sačuvana
social share
Samo napred
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

respect

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson k500i
dizajn je relativno standardan, kao neki template il sl.. doduse u nekim delovima... ono sto bezi od standardnog su boje... nesto moras da promenis..jednostavno se ne uklapa...ili da promenis poneku ili sve.. i ono sto najvise meni smeta...ova sivo braon statijaznam pozadina.. ubij to molim te Smile
usput, ova tabela o razmeni banera(prva strana), mislim da je plava... to se ne uklapa skoro uopste nigde  ovde ( po mom skromnom misljenju)
a i pozicija te tabele je malo...hm.. nerealna...
gledaj da je stavis npr negde sa strane ili tako...
mislim da neka osnovna uputstva o dizajnu/bojama mozes  na bureku da nadjes ( mrzi me da trazim sada) vidi tamo, pomocice ti
kritike su bile iz najbolje namere, no hard feelingz:)

toliko
pozdrav
IP sačuvana
social share

hedonizam je poslednji stadijum pesimizma
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto?

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2225
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.53
mob
Nokia 6600
Ona siva boja ubija.
Najbolje bi bilo da to promenis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Boje sine moj- promeni boje... stavi vise boja zemlje, motive livada i cveca... nesto uradi al ne onako. Al lepa zamisao Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung S7
Ovako je Ok (sem boja) ,ali takodje ukombinuj boje i za forum,da ne bi odskakali jedan od drugog.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson K750 on Linux
sajt ti je kao da je izašao iz naftalina neopran  Smile
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.354 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.