Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 10:05:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mišković traži privilegije od Vlade  (Pročitano 8407 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Podigo sam potrosacki kredit 300000 din. za licne potrebe  Smile Da sam na Miskovicevom mestu,da imam lovu bio bih 100 puta gori od njega i alaviji.Ko kaze suprotno laze  Smile

Колико је то евра? Smile Неких 300 евра ако се не варам. Таман за нека три-четири квалитетнија изласка. Smile
3 hiljadarke  Smile  Taman za muziku za svadbu  Smile

1=100
10=1000
100=10 000
1 000=100 000
3 000=300 000  Smile Smile Smile

Јебеш будалетину,рано је па ми математика иде од руке као што видиш у моме претходном посту.
Ако је за свадбу нека је са срећом и да се "натовариш" са најмање тројицом малих куроњица. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Иначе,ја се не водим ријечима које је упутио Багзи или неки други припадник земунског клана као
ни чак за мене часног Легије већ искључиво изјавама Мишковића

Ma to je onda neupitna istina. Smile Nemas dokaze yetu, to je sve spletkarenje i ogovaranje. Taj isti Miskovic je bio potpredsednik u Milosevicevoj vladi, uselio se u njegov stan posto je ovaj presao na dedinje, on mu je placao odbranu u Hagu koja je kostala vise od 50 miliona evra, i kupio je kucu u Moskvi za Miru i njegovog sina koji se sad kriju tamo. Jel' to osoba kojoj ce moze verovati? Sigurno je pokusao da plati i LDP, ali kad mu to nije uspelo onda je u javnom nastupu pokusao da nizom insinuacija i dezinformacija nanese politicku stetu LDP, sto mu nije poslo za rukom. Ukljuci mozak, ako Misko finansira sve partije, nije li mu bilo jednostavnije da da pare i LDP, umesto sto se tera kroz medije s njima i narusava sopstveni ugled? A bolje i da ne pocnem kako je taj lopov se obogatio preko Genexa, kao i citav niz danasnjih tajkuna koji su u to vreme "radili" za Genex.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Иначе,ја се не водим ријечима које је упутио Багзи или неки други припадник земунског клана као
ни чак за мене часног Легије већ искључиво изјавама Мишковића

Ma to je onda neupitna istina. Smile Nemas dokaze yetu, to je sve spletkarenje i ogovaranje. Taj isti Miskovic je bio potpredsednik u Milosevicevoj vladi, uselio se u njegov stan posto je ovaj presao na dedinje, on mu je placao odbranu u Hagu koja je kostala vise od 50 miliona evra, i kupio je kucu u Moskvi za Miru i njegovog sina koji se sad kriju tamo. Jel' to osoba kojoj ce moze verovati? Sigurno je pokusao da plati i LDP, ali kad mu to nije uspelo onda je u javnom nastupu pokusao da nizom insinuacija i dezinformacija nanese politicku stetu LDP, sto mu nije poslo za rukom. Ukljuci mozak, ako Misko finansira sve partije, nije li mu bilo jednostavnije da da pare i LDP, umesto sto se tera kroz medije s njima i narusava sopstveni ugled? A bolje i da ne pocnem kako je taj lopov se obogatio preko Genexa, kao i citav niz danasnjih tajkuna koji su u to vreme "radili" za Genex.

А да ти мало посисаш па након примљених протеина цитираш све? Smile

Као што рекох:"Иначе,ја се не водим ријечима које је упутио Багзи или неки други припадник земунског клана као ни чак за мене часног Легије већ искључиво изјавама Мишковића који је на основу ријечи тадашњег Министра Унутрашњих Послова "г-дина" Михајловића изњео своје тврдње а везано за отмицу истог тога Мишковића.
Мислим да Чеда нема ништа против изјава првог човјека МУП-а који је заједно са њиме срушио омраженог диктатора,крвника и криминалца".

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Jel' to onaj isti ministar policije koji je kupovao upaljace i olovke svakom policajcu za novu godinu iz vlastite firme, i time ostetio drzavu za preko milion i po evra, ili bolje, ukrao ih za sebe. Je l' to onaj isti ministar policije kada je JSO blokirao autoput i ciju je ostavku zahtevao za prekid protesta? Tada su svi ucutali a Kostunica i banda je stala na stranu Legije podrzavajuci taj protest, ali mu je Cedomir Jovanovic licno izvukao dupe i odbio rekavsi da im nece Legija kadrirati po vladi. To je cak i on priznao da je bilo. Da je neki covek, cak i da je tacno ne bi to iznosio i zabijao noz u ledja onome ko mu je usrano dupe vadio iz govana, to samo pokazuje kakav je beskicmenjak u pitanju. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Kostunica i banda

која банда?
мислиш на оне који су га погурали да буде председник срј?
значи...ђинђић,чеда,чанак,кораћ итд....

слажем се у потпуности са тобом...све је то банда Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Jel' to onaj isti ministar policije koji je kupovao upaljace i olovke svakom policajcu za novu godinu iz vlastite firme, i time ostetio drzavu za preko milion i po evra, ili bolje, ukrao ih za sebe. Je l' to onaj isti ministar policije kada je JSO blokirao autoput i ciju je ostavku zahtevao za prekid protesta? Tada su svi ucutali a Kostunica i banda je stala na stranu Legije podrzavajuci taj protest, ali mu je Cedomir Jovanovic licno izvukao dupe i odbio rekavsi da im nece Legija kadrirati po vladi. To je cak i on priznao da je bilo. Da je neki covek, cak i da je tacno ne bi to iznosio i zabijao noz u ledja onome ko mu je usrano dupe vadio iz govana, to samo pokazuje kakav je beskicmenjak u pitanju. Wink

Јесте,јесте..........то је тај министар................првоборац као и г-дин Јовановић.

Знаш...............потпуно разумијем да се залажеш за једну политику али не разумијем зашто "покриваш"
особу која јесте криминалац и он то јесте хтјели то ми рећи или не.
Сви који су радили са "земунцима" су дефинитивно криминалци као и сви који су повезани са некаквим
"пословним људима" као што су Мишковић,Суботић или Беко и остала банда су криминалци.
Не можеш од криминалца примити новац и остати чист...............једноставно је то тако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1059
sve to ttreba nacionalizovati
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia c6
e sad bi ja vas sve pitao, šta bi vi kao veliki znalci političke i ekonomske situacije radili sa tim propalim preduzećima? ja sam se oduševio, iako nisam simpatizer (da se odma ogradim) dss-a, pričom drakulića u kažiprstu kod danice vučenić. da li ja treba, kao zaposleni u privatnoj firmi, da dajem od svojih para nekome ko radi u državnoj firmi da ima duplo veću platu ili da plaćam nekog ko dođe na posao i ne radi ništa? dok mene jebe moj gazda da moram da završim to što radim u određenom roku, da gospođu koja radi na šalteru u nemanjinoj svrbi riba koliki je red i koliko ja dugo čekam da bi mi rekla da mi treba još jedan papir. da li da ja plaćam radnike koji sede u propalim fabrikama i za to primaju koliko - toliko? gospodo hteli ste kapitalizam i imate ga na delu! pa ja bi im to sve dao džabe, još bi im platio da nose i da mi ih skinu sa grbače! kako jatu mogu da otpišu dugove državi i onda da ga prodaju, zašto ne bi mogli to isto da odrade i sa ostalim propalim firmama? a za sve vas što se nadate da će miško da se nađe u bajbokani, to se nikad neće desiti, jer ko bi iz vlasti ima muda da zatvori firmu koja zapošljava toliko ljudi? dal mislite da bi nekoj vlasti odgovaralo još nekoliko desetina hiljada ljudi na ulici i na birou? pa kad bi te tajkune zatvorili i ako je tačno da oni daju za 60% budžeta, pa kako mislite da bi ova država funkcionisala? pa i sam đinđić je pričao da sve te propale firme treba dati za 1$, jer će onaj ko kupi morati da radi i da gradi infrastrukturu... I OVO ISPOD JE SAMO DA VAM DOČARAM KAPITALIZAM NA DELU:

B92: A zašto bi se država brinula za Vaš privatni kapital?

Drakulić: Pa, kako da se ne brine?

B92: Zašto?

Drakulić: Pa, valjda i mi zapošljavamo neke ljude. Drugo, šta je važno, najvažnija teza u ovom...

B92: Zapošljavaju i drugi neke ljude...

Drakulić: Čekajte, čekajte... Znači, vi imate s jedne strane državne firme, javna preduzeća, imate privatne firme i imate budžet. Privatne firme pune taj budžet 60%, pa valjda i mi imamo prava na ta sredstva iz budžeta kada je krizna situacija, da li naš radnik...

B92: Pa, da li ja kao građanin koji takođe plaćam porez imam pravo na budžet? Nemam.

Drakulić: Imate, kako nemate?

B92: Kako imam?

Drakulić: Pa, imate preko firme u kojoj radite, ako radite u privatnoj firmi... Zašto biste Vi imali manja prava nego oni koji rade u državnoj firmi ili javnom preduzeću? Zašto, samo da Vas pitam jedno, zašto radnik u firmi, evo, mi imamo danas taj slučaj, to je veliki problem za naše radnike, zašto radnik u firmi koja danas gubi i to gubi ogromne pare, i dobija subvenciju od države, radnici tamo imaju skoro duplo veće plate nego moj radnik u Sevojnu koji radi u privatnoj firmi.

B92: A zašto?

Drakulić: Pa, ja ne znam, ja Vas pitam, to smo mi pitali državu.

B92: Što Vi ne povećate plate u Sevojnu?

Drakulić: Pa, kako da povećamo, mi poslujemo na bazi onoga što imamo, znači na bazi onoga što zaradimo. Privatni kapital to ne može sebi da dozvoli, ja ne mogu da podelim nešto što nisam zaradio, a država iz naših para, iz tog budžeta koji mi punimo, ona troši pare da bi čuvala socijalni mir i da bi rešili neke svoje političke probleme. Spremna je da prvo, pokriva gubitke u državnoj firmi, i to je ono što je neracionalno, zato smo mi rekli - dajmo mi da stavimo na čelo tih firmi, dajte konkurse, da stavimo profesionalni menadžment, pa neka se oni brinu o tim firmama.

B92: U redu, meni samo nije jasno kakve Vi veze imate sa tim, zašto se Vi u to pačate, niti ste član partije, niti... zašto Vas brine kao vlasnika, kao građanina to je druga tema, da li neko čuva socijalni mir?

Drakulić: Pa, brine me zbog toga što moj radnik prima pola plate od onoga koji gubi...

B92: Pa, Vi ste na tržištu, Vi ste u tržišnoj utakmici...

Drakulić: Pa, zato ćemo sutra da plaćamo veći PDV verovatno, je li tako? Ako ta firma ne može pozitivno da posluje onda je treba zatvoriti ili dovesti profesionalni menadžment.....

B92: Što se odnosi i na privatne firme, je li tako?

Drakulić: One se zatvore same po sebi, nama niko ne daje pare, je li tako?

Problem ove države je jedino što ovim tajkunima ne odredi koliko od profita treba da daju radnicima...
« Poslednja izmena: 27. Apr 2010, 00:26:20 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Drakulic je jedan od retkih koji je ulozhio u proizvodnju i kapa dole, neka mu pomognu ako mogu. Medjutim presipachima iz shupljeg u praznog, prepakivachima iz veceg u manje, uvoznicima, pljachkashima koji imaju marzhe 40%, vlasnicima jahti koji placaju radnike 12.000 dinara bih vrlo rado sve oduzeo, jer oni ovom drushtvu nikakav boljitak nisu doneli.

Da se zatvori Delta svi ti radnici bi se zaposlili u radnjama koje bi zamenile Deltu. Eto, to bi se desilo.
Taj vajni biznismen Mishkovic se nashao na pravo vreme u pravom mestu, da kupi jeftino i proda skupo. Jaka mi je pamet i poslovna veshtina potrebna za to. Shto meni tata nije radio u Genex-u pa da pokazhem kakav sam poslovni mag.
Uostalom da ishta zna o biznisu ne bi uvalio firmu u dugove od nekoliko stotina miliona evra.
Bash kao i onaj fenser shto nam je prichao bajke kako ce Next sokice da piju akcioni heroji holivudskih filmova izmedju dve eksplozije. Zaduzhio se za jebeni marketing ko Grchka jer je hteo da pokori Evropu preko noci. A imao je sjajan prozivod. I shta ? Ispao budala.
Gde je Voda Voda ? Popila Jana.

Mi imamo vrlo sposobne i pametne, i pre svega moralne poslovne ljude, ali oni ne kukaju za pomoc vec rade.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2010, 01:23:51 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia c6
pa de su te radnje silne o kojima svi pričate? pa svi koji se iole šetaju u privatnom biznisu znaju da se gospodin miško uvalio u govna i da oće da proda c market i maxi, al nema ko da kupi. bili grci, bili nemci, bili holanđani. pa dal da prestanemo da sanjamo o srbiji i srbima kao nebeskom narodu? pa dal da prestanemo da sanjamo o tome kako će neko doći i sve će biti bolje? pa dal da prestanemo da sanjamo o tome da mi šta imamo, to nema nigde na svetu? pa dal da shvatimo da TO što miško ima sa sve monopolom niko neće da kupi? pa dal radnik u merkatoru ima veću platu od onog u maxiju ili c marketu ili jabuci ili rodiću ili u nekoj piljarnici? pa svaki kapitalista će raditi tako što će kupiti deltine prodavnice i dati istu platu ko miško i držati iste cene kao i on. pa zašto NIKE daje mišku licencu za prodaju opreme u srbiji i rusiji i proglašava ih za najbolji distributivni centar u evropi, treći u svetu iza kine i amerike? pa gospodo, ZATO ŠTO IM DONOSI NAJVIŠE PARA. mogu oni da uđu ovde samostalno, al ne bi imali profit koj sad imaju. patike koje se ovde prodaju za 150e su bilo gde u inostranstvu 50-75e. a što se tiče prepakivanja, ako za to prepakivanje misliš na PREMIJU, pa meni kao običnom džoberu sa 500 evra mesečno, je bolje da kupim prepakovanu robu za manje para, nego original pakovanje za više, a proizvod isti.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2010, 01:52:02 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 10:05:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.