Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 06:01:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Post na vocnim sokovima  (Pročitano 1419 puta)
08. Dec 2005, 17:52:05
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav svima!

Mene interesuje da li ima nekih sa iskustvom o ovome postu(ne engleskom je juice fasting).
Dosta sam citala o tome ,ali je vecina toga bila na engleskom.
Ima li nesto interesantno na srpskom vezano za ovu temu,ili nekih iskustava,sajtova...Bilo sta.
Pozdrav svima i hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung e730
Pa to je neshto slichno onome shto sam ja radila, s tim shto se ovo moje zvalo "ultra-post" iliti "water fasting". Znachi, samo voda i, ponekad, nezasladjen biljni chaj.

Inache, "juice fast" uopshte nije losha stvar za chischenje organizma, ali... uvek postoji neko "ali"... Previshe vocnih kiselina izrazito shteti zubima, prema tome, ako mislish da ga praktikujesh duzi vremenski period, potrudi se da sredish svaki eventualni karijes ili problematichan zub.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hajde molim te reci mi samo koliko dugo si to radila.Koliko ja znam to se zove "water fasting".
I,kakvi su ti bili rezultati(mislim kako si se osecala,koliko si kg skinula i slicno).
Hvala puno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung e730
Da "sazvacem" temu ukratko... Postila sam na vodi 4 dana, plus 1 pripremni dan, 1 "odjavni" dan... Sve u svemu, 6 dana izmenjenog rezima ishrane. Shto se kilaze tiche, nisam se merila ni pre, ni posle posta, ali, moja slobodna procena (po tome kako mi stoje pantalone  :[115]Smiley je da sam za tih 6 dana smakla oko 2-3 kg.

Nego, reci ti nama, kako si ti to planirala? Koliko dugo? Kako?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Posto imam problema sa probavom,planirala sam vocni post na 2 nedelje.Ili mozda 10-tak dana.Ne znam ni sama koliko cu izdrzati.
Jako mi je nezgodno,posto imam troje dece...
Ja bih htela radi kompletnog ciscenja i radi smanjenja kg.
Pokusala sam pre ,ali...treci dam mi je bilo jako lose.I...odustala sam,na zalost.
Mozda mi organizam nije bio spreman,ali...ipak mislim da nisam bila karakter.
Prestala sam pusiti pre 3 godine,sto znaci da ipak imam karaktera.
I sve je samo u coveku...ako se nesto hoce,sve se moze.
Pozdrav od mene
P.S.
Pratila sam ovu devojku koja je postila na vodi.Veoma interesantno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung e730
Znash kako, (poshto sam ja ta devojka)  Smile , shto se probave tiche...
Nisam imala problema sa njom tokom posta... Medjutim, chitala sam iskustva ljudi koji su, iz chisto zdravstvenih razloga praktikovali ultra-post, tj water fasting duze vreme (40 dana). Mnogi od njih su morali da... hmmm... kako da se izrazim... "klistiraju" prvih 10tak dana, dok ne izbace kompletan crevni sadrzaj...

Inache, nije konkretno vezano za tvoj problem, no chitala sam ispovest lika koji je hteo da se lichno uveri u efikasnost water fastinga... Istushirao se ledenom vodom, i, tako, k'o od majke rodjen, legao na pod, i to na promaju, i lezao 30 minuta (chini mi se), i naravno, koliko sutra je dobio visoku temeperaturu i nazeb...

Elem, legao je u krevet, i 3 dana nishta nije jeo, vec je samo pio vodu, i 3. dan, kada je otvorio ochi, bio je kao nov... Isto je praktikovao kada god bi se razboleo od nechega, i, ako cemo po njegovom, lechio se trodnevnim ultra-postom.

U svakom sluchaju, ako reshish, nek ti je sa srecom... Najbolje bi bilo da to vreme provedesh kuci, poshto, veruj mi, tih dana bash i nisi bash "osoba od akcije"... I napishi kako napreduje!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 06:01:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.