Prodajem navedeni telefon, kupljen je u telenoru i ima garanciju do juna 2013 godine (jos godinu i po dana). Telefon je u full pakovanju, od prvog dana zalepljena folija na ekranu, dakle originalna kutija, slusalice, punjac, usb, svi moguci papiri (garancija, fiskalni racun). Uz telefon dajem i TPU futrolu (na slici).
Telefon je odlican, savrseno ispravan, ocuvan, da ne kazem kao nov, jedino sto je u pocetku od stajanja na stolu (dok nisam kupio silionsku zastitu) dobio par tackica sitnih, jedva primetnih na zadnjoj strani telefona blizu zvucnika, ali je to zaista sitnica. Ovo pisem za ljubitelje, perfekcioniste, posto sam i ja takav, kada prodajem volim da napomenem sve do zadnje sitnice. Napominjem da je to zaista sitnica i na slici mozete videti, obelezio sam belim strelicama.
Telefon se po zelji moze otkljucati i kao sto znate kada je u pitanju android, to ne utice na garanciju jer se uvek moze vratiti na fabricko stanje i biti ponovo zakljucan na telenor.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws