Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Srpski politicari su:

Glasanje završeno: 29. Avg 2007, 22:38:13

Partijski vojnici - slepi poslusnici
83.3%  (5)
Sluge naroda - misle i svojom glavom
16.7%  (1)
Ukupno glasova: 6
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Politicari –partijski vojnici ili ”sluge naroda”  (Pročitano 1232 puta)
31. Maj 2007, 21:51:53
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
        Zeleo bih da cujem Vase misljenje o polticarima kao :

1.   Partijskim vojnicima_-  ljudi koji su partijama slepi poslusnici i ne umeju da imaju svoje stavove i da se suprtstave nekolicini iz vrha partije kojoj pripadaju i koji vode partiju. Takvi polako zaglupljuju ali su u pojedinim partijskim akcijama istureni da na sav glas objasnjavaju sta je za nas dobro ( iako I oni sami ne veruju u tako nesto).Posle eksponiranja I dobro uradjenog partijskog zadatka oni napreduju i pocinju da grabe ka vrhu gazeci sve pred sobom ali sada pocinju da veruju da su oni nepogresivi i da oni mogu da zare i pale.Svima njima je zajednicko da nemaju mnogo veze sa narodom, da retko slusaju “glas naroda” , uljujkavaju se u svojoj moci te  oni postaju mali bogovi..Vremenom pocinje nagomilavanje bogatstva za sebe a partija je tu kao zaklon.Vremenom im je samo gomilanje bogatstva jedina briga a retko ili partijski saborci nisu u stanju d aim stanu na kraj.

2.   Sluge naroda – politicari koje mozemo nabrojati,kroz nasu istoriju na prste, kojima partijska pripadnost jeste bila vazna ali je na prvom mestu narod koji ih je birao.Pokusavaju svim svojim znanjem , umecem da se bore za ideje svojih biraca.Partijska disciplina mora postojati i kod njih ali oni misle svojom glavom-ne slusaju slepo sve sto im se kaze vec i sami donose odluke.Pomazu narodu(biracima i rado primaju ljude,kontaktiraju sa obicnim narodom, slusaju glas naroda i uvek su u toku  desavanja).
Materijalno bogatstvo im nije na prvom mestu prilikom bavljenja politikom.

Kakv je trenutni profil srpskog politcara ?
Kakav bi politicar trebao da bude , po Vasem misljenju ?
Da li na republickom nivou poslanici trebaju da se bore : samo za partijske stavove ili i  za svoj region u kome su izabrani (grad, okolinu iz koje dolaze –lokalni nivo) ?

[Edit by canelane: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 22:38:13 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Evo profila:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
@danilobg
Znaci nula? Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
И то негативна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Zasto mrzite nase poslanike ?
Pa oni jadnici "jedva" zbog "silnih zasluga za narod" zaradise  nacionalne penzije ?
Cifru buducih nacionalnih penzija ne smem ni da govorim - bolece i glava i dusa mnoge.
Kada bise to obelodanilo "razocarali" nasi poslanici svoje verne birace - ha,ha,buahaha...
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zavisi od politicara.Ne bih mogao veliki broj njih da vidim u okviru one druge opcije "Sluge naroda-misle i svojom glavom".
Ja ih,uglavnom,dozivljavam kao "visoke predstavnike".Koga?To je diskutabilno,ali naroda sigurno ne.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Marionete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Sa ovim platama i trazenjem njihovog povecanja oni su itekako parijski vojniic. Istrosile se dajuci partijske kasice prasice, pohapseni im finansijeri i moraju jadnici da zive.
Jadni su nasu poslanici samo u mozak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.