Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 16:20:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na ivici sam ludila  (Pročitano 7950 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia N95 8GB
eh sinko, na zalost si iskusio na svojoj kozi : ko nema u glavi ima u nogama
pravilno:
koji sam ja moron i sta sam sebi dozvolio. e neces ga majci. gadjam prosek 4.2-4.6
pogresno:
sve ostalo  Smile
IP sačuvana
social share
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi vi ostarite.
I ta ce mi mladost tesko pasti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Probaj da se prebacis u blizu skolu. Uci i zavrsi ovu godinu bolje nego prethodnu. Onda se sledece godine prebaci u istu skolu i upadni u dom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Kako mi je to samo ja znam.A zasto je?To ne znam

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 677
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
nazalost,ali otkrio si kako stvari funkcionisu u pravom zivotu! svuda je tako i ne kloni duhom,izdigni se od svega i pokazi im da si bolji od njih. uci i samo uci dokazi im da te ne mogu slomiti. to je najbolji savet koji mogu da ti pruzim.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pravi heroizam je videti stvari onakve kakve jesu i to reci!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Hmmm...kupi auto,doseli se u grad...nemash para?Pa vidi,socijalizam je proshlost,ko ne moze sebi da priushti obrazovanje nece ga ni imati.To su zivotne chinjenice.
Ulecu ljidi koji imaju veze,koji imaju pare...pa shta,snadji se ako mozesh ako ne mozesh jebiga prihvati svoju sudbinu.
Peshachish,stopirash...imash godinu dana da popravish situaciju.To je dovoljno vremena a opet premalo da bi toliko kukao.
Mlad si,zdrav si,kroz mnogo gore stvari su ljudi proshli i sa mnogo gorim problemima se nosili.Pokazi da si dovoljno jak pa ce te zivot nagraditi.
Ukratko,igraj sa kartama koje su ti podeljene umesto shto kukash. Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
da dodam: od ispravljanja krivih drina, u tvojoj situaciji i tvom slucaju, nema 'leba  Smile
mudi mudar i vredan, a ne bandoglav  Smile
jednog dana,a ti se seti tih krivina... sad ti tome nije vreme, nista neces postici, a sebi ces upropastiti skolovanje  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile Ma ljudi!
On kad padne sneg i bude gadno vreme će da se razboli, zamislite kako je njemu i kakkve posledice će da ostanu posle ove godine, retko ko u ovom sistemu " tranzicije " uspeva da izvuče pametnu pouku....
Nego dečko kupi oglasnik, i traži oglas za negovanje starije osobe, tamo ti stan i hrana, pa izdrži, gore ti je toliko putovanja, i gubljenja vremena po stanicama nego mala pomoć strarcima, možda bud i neki profani pa ti pomognu i od njih naučiš još nešto pametno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
mislim da je najbolje da lik uzme stan, ali pitanje je da li moze...  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno...drustvo je grozno Smile

Olako si mislio da ces resiti star Smile

Citat
Sad kad idem poslepodne krecem od kuce u 10:00 , autobus ide u 10:15 , u selu do mog sam u 10:30 i cekam autobus koji je tu u 11:00 (jos me je*e to sto cekam na cesti, nigde ni drveta ako pocne padati kisa ili slicno..) zatima sam u gradu u 12:00 a nastava pocinje u 13:10 a zavrsava u 17:00 i onda idem na autobus koji polazi u 20:00, dolazim do onog sela i pesacim i usput stopiram do mog sela 8km!!!  Bar dva puta nedeljno dodjem do kuce peske...
Dakle kuci sam oko 10:00, pojedem nesto, spavam, probudim se oko 7:00. Dok se razbudim nesto malo ucim i spremam se od 9:30 i u 10:00 sve ponovo..

Teško, teško.
Ipak je i korisno.
Neče ti se ponoviti sledeči put.
Džaba moliš, ostani makar dosledan sebi, spreman i da podneseš posledice Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 mislim da je ipak najbolji predlog ono sa gredom marke letva i direktorom sa shepavim nogama  Smile Smile

mada bi mogao da se zali i ministarstvu obrazovanja ,oni vole te sluchajeve korupcije da prikazuju na tv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pa kontam da ce sad uskoro izbori pa bih mogao do ministarstva, bilo bi nekih koji bi i u tome nasli korist.
Za stan imam, nije skup, ali nikako da odem kad mi deirektor kad god svratim do njega (svaki drugi-treci dan) ladno kaze da ce me primiti u dom za par dana. Prosek za dom imam sa obzirom da sam bio prvi na listi drugog kruga a dvojica su se ispisali iz doma (a ponavljam upao je moj bivsi cimer sa 2.70, devojka koja je u osnovnoj bila konstantna sa 2.90 i manje i oni koji su na prvobitnoj listi bili desetine mesta iznad mene) a da ne pricam kako sam prosle godine prosao kada je direktor u vec tesnoj sobi sa nas troje ubacio i cetvrtog, nekok kromanjonca koji nije imao prestavu ni zasto je upao ni kako, vazno da mu cale radi u nemackoj u firmi Audija (naravno taj som je okinuo razred jer je verovao da ce mu sve tatica srediti, pa je*em ti mater zar te nije stid, zavrsio je sa 4 panja na kraju).
Da pravim strehu necu, nekom bi i to smetalo pa bi je srusili.
Da direktora bijem prolazilo mi je kroz glavu, ali nije moj stil, vise sam diplomata.
Da vozim motorcic, necu rastopio bih se dok bi dosao i sta kad bude hladno.
Da povucem rogove necu, mogu samo ono mene da povuku za ku... , jer samim tim bi bio svestan da sam izgubio bitku, a to sebi nikad ne bi oprostio. Svestan sam da tu bitku ne mogu pobediti, ali ne mogu ni izgubiti. Prosle godine sam ucinio neke promene, dva profesora su bili pred otkazom zbog mene, naravno spasile ih "veze i vezice", sada me se jedan boji a drugi nam vise ne predaje.

A direktor doma je dobar covek, al jeb* ga. Dobar covek zna mnogo ljidi i mnogima duguje...
Imao sam ideju da posaljem ovo sve i u novine, pa od deset kojima bi poslao mozda bi neko objavio.
Imao sam ideju da javno obrukam direktora, razbacajuci letke, nalepeci plakate svuda, ali necu...

Da stvar bude jos gora, zivim samo sa kevom i burazom, caleta nisam video vec godinama (propali mafijas). Zadnje sto sam cuo je da zivi u Norveskoj, mada nemam pojma kako jer kad je bio u Austriji u zatvoru dobio je zabranu da napusta zemlju (Srbiju). A to mi rekao stric sa kojim sam jos u savrsenim odnosima.
Keva ne radi trenutno ali finansijski dobro stojimo...

IP sačuvana
social share
Novac je kao seks, čini se mnogo važniji kad ga nemaš... - Čarls Bukovski
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 16:20:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ludila ivici

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.