Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imam par pitanja u vezi N70  (Pročitano 531 puta)
27. Mar 2006, 16:37:38
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

1. Imam n70, i ponekad slusam radio (sa slusalicama). Zanima me da li mogu nekako da ukljucim neku opciju da snimam neku pesmu sa radia? Da li mi treba neki patch ili program da skinem sa neta, ili...?  Smile

2. I još nešto, jednom drugu sam nešto prebacio kada smo se videli preko bluetootha, i sad sam mu slučajno izbrisao broj. Ima li „ikakve” sanse da je onaj njegov nalog koji je pronasao telefon za bluetooth, ostao i dalje u mobilnom, i da na osnovu toga mogu naći njegov broj?  Smile

3. Imao sam nekih problema sa zvonjavom, i skinuo sam patch verziju 2.0, sada je izasla i 3.0 i nju sam instalirao. Telefon ponovo zvoni , ali je nekad melodija koju sam ja postavio, a nekad je Nokia Tune. Nervira me to. Resenje?  Smile

4. Jos nesto. Da li neko zna gde da nadjem smesne audio clipove za mob. Ono u stilu sirene, puske, smeh, fartin...  Smile

Hvala!  Smile

(01. May 2007, 10:49:18)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko uci znace, ko krade imace...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1810
Zastava Bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
Nokia N7.0 tdi
1. to i mene zanima  Smile
2. nerazumem sto bi broj fona imao veze sa bluetooth-om kako ti kazes "nalog" ostaje nevezano za imenik 
3. nije mi se desavalo
4. imas OVU temu pa tu pogledaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: par vezi pitanja

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.