Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta kazete na prvenac  (Pročitano 1374 puta)
01. Sep 2004, 22:56:44
Zodijak
Pol
Poruke 2
Interesuje me misljenje za www.trstenik.g17plus.org.yu Nemojte mi pricati o politici, vec me interesuju misljenja o kvalitetu rada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
hm pogledaj www.ivanjica.g17.org.yu ... Manje vise su slicni sajtovi jer je zadato dosta toga kako da izgleda i sl... Nije lose, sem headera koji ti je katastrofa trebao bi da ga promenis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Hehehehehehehehe ulepsao si mi dan Smiley
DZONI! Smiley
Sajt ne valja.. ali mislim da bi uz malo intervencija mogao biti sasvim solidan.
Prvo... onaj header i splash sto su [Trstenik na 1[7]. mestu] menjaj to.. pogledaj npr kako su www.srpskinacionalisti.com resili pitanje headera, meni je to sasvim zadovoljavajuce resenje a nije nesto vrhunski tesko za napraviti.
Dalje
Stavke u meniju moraju biti uniformne, dakle sve da izgledaju slicno a svakako sve da budu istog stila... a ono sve veliki, pa sve velikim slovima sa razmacima, zaboravi..
Onda ona tabela gde su vesti... ono je najruzniji moguci prikaz tabele [valjda ga zato i stave da bude default], dakle izmeni to po obavezno.
Oni banneri su svi nekako izlomljeni ko da si uzeo neku vecu sliku pa na silu resizeovao na malo.. ne valja, uradi ih ponovo tacno one velicine kakve ce biti na sajtu.
Etc...
Za pocetak sredi bar nesto od ovoga i bice bolje.... dosta bolje
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
mene se ni jedan ne otvara
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ovo-ono...Zadovoljavajuce je al moglo je mnogo mnogo bolje da se uradi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 426
Filipe, sada si zvucao kao moja uciteljica iz osnovne skole  Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Repetitio Est Mater Studiorum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Sajt je optimizovan za IE 800x600 .. promenite rezoluciju monitora .. hahahahahaha ...
A šta da rade ljudi koji koriste sve dugo samo ne IE .. Smiley

Navikao sam da u G17 budu experti .. izgleda srki037 da nisi član ..  (šala-nije na političkoj osnovi)
Prvo što bih menjao je font .. + ujednačio bih ga u svim tabelama ..
Ok .. Džoni je vaš kanditat .. ali zar mora link da bude D Ž O N I ..
Banner takođe .. prerada bez razmišljanja ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sve sve... samo se srki ne javlja Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Javlja se Srki. Srpska posla kao i uvek. Svitac je dao dobre predloge (razumljive): promenice se naslov (DZONI), font promeniti (zasto i koji je tvoj predlog); sto se tice rezolucije: mozda treba izbaciti poruku "podesite rezoluciju", ali ovde ne vidim tumacenje (pomoc) kako podesiti sajt za korisnika IE ali i za korisnika Opere ili sl. Baneri za preradu, slazem se. Za SerbianFighter-a: vidim da imas dosta poruka, ali trebas shvatiti da si i ti nekada pocinjao. Zato pomogni, pomoci ce i tebi neko.  Na www.srpskinacionalisti.com sam video gresku u header-u pa postavljam pitanje da li si naveo ovaj sajt zbog politike ili neceg drugog? U sustini, sta se zamera mom heder-u? nisam shvatio ono u vezi tabele sa vestima. Svima pozdrav i, ako Vam nije tresko, svedite objesnjenja kritika na nizi nivo. Hvala na svim kritikama Cujemo se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Ako želiš da nešto naglasiš probaj sa blagom promenom boje .. ne i boldiranjem txt'a.
Ja volim linkove da vidim u boji ostalog txt'a tek kada pređeš mišem preko njega da se promeni opet u neku nijansu već postojeće boje .. bez boldiranja .. nije to uvek moguće uraditi ali eto moj ukus je takav ..

Kada sam mislio na na font i ujednačavanje .. pogledaj txt u vestima .. naslov:
ODBORNIČKA LISTA (velika slova) ... da bi u sledećoj ćeliji bilo
Program za lokal (mala slova sem početnog ) .. odredi neko pravilo i po njemu se vodi.

Smeta mi i odabir sive pozadine u meni'u sa plavim slovima .. da je bar celo polje sivo bez belih ivica, svetlija siva .. možda i crna boja fonta .. ali to je već stvar same zamisli i boja organizcije itd ...
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.