Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
tek sam sad primetio ovaj topic. ovo su pesme koje nisam uspeo da nadjem na netu (inace ne mogu p2p da koristim) pa ako neko ima mad skillz neka pomaze
David Banner feat. Lil' Flip - (Get Down) Like A Pimp (soundtrack 2 fast 2 furious mada pesme tamo nema tj. zavedena je kao intro i traje jako kratko i jos instrumental)
i
Run DMC - It's Tricky (stara pesma, a ima je i na soundtracku od road trip-a)
Ajde da i ja probam: Trebaju mi dve pesme od KISS-a, a p2p mi je prilino s**ban. To su: Let's put the x in the sex, i Thrills in the night. Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan!!! :D
a mozda neko zna i gde mogu da nadjem Kiss - Alive IV album (sa simfonijskim orkestrom) ...