Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muvanje kod pisoara  (Pročitano 1373 puta)
29. Nov 2004, 14:56:22
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Muvanje kod pisoara
B. G. PETROVIĆ  28.11.2004, 18:41:21

DOTERANA gospoda - pristojno obučeni sredovečni muškarci, sa kravatama i u odelima, okupljaju se ispred javnih toaleta. Merkaju se. Tek ispred pisoara počinje njihova igra. Javni toaleti omiljeno su mesto beogradskih homoseksualaca. Dok vrše nuždu gledaju jedan drugog ispod pojasa. Namiguju, prilaze, gurkaju se, pipaju, ljube, pa odlaze u kabinu. Stotinak ovakvih "ljubavnih filmova" svakodnevno odgledaju radnice u javnim toaletima u centru Beograda.
U muški deo javnih toaleta odavno ne dolazi niko jer ga je priteralo. Stalne mušterije isključivo su gej momci. Naslednici kibicera i voajera iz 70-ih godina. Najkomforniji i najskrovitiji za intimne igre homoseksualaca je ve-ce u podzemnom prolazu ispod palate "Alabanije". Ima čak osam kabina i četri pisoara i izolovan deo kod lavaboa gde se dogovaraju, sastaju i pripremaju za kabinu. Da bi ih radnice teže isterale, ili zbog romantike, pokidalu su izolaciju u delu gde se nalaze kabine. Zato je poslednjih dana taj deo zatvoren.
- Čim otvorim u 6 sati, već počinju da se skupljaju pederi. Vataju se po hodnicima, i odlaze u kabine. Smenjuju se čitavog dana do 22 sata - rekla nam je čistačica javnog toaleta ispod "Albanije". - Ima tridesetak redovnih, a među njima je i jedan dečak iz Vranja, od oko 15 godina. Tvrdi za sebe da je žensko. Najstariji je dedica od oko 70 godina. Svaki dan je tu i merka ove mlađe.
U javnim toaletima dans se česte su i tuče. Najčešće zbog neuzvraćene ljubavi. Ali kad se "prepoznaju" - pravac kabina.
- Ulaze po dvoje, troje. Čujem ih kako uzišu i jecaju - objašnjava zaposlena u javnom toaletu. - Penju se na vece šolje, lome. Oko 14 sati je čišćenje i obavezno ulazim sa metlom kad ih izbacujem, jer se plašim da će me udariti. A kada ih isteram iz kabina i uđem da počistim, muka me uhvati. Želudac mi se okrene od smrada, a po pločicama ima svega. Normalan svet zbog pedera ide isključivo u ženski deo. Ima ih i koji dolaze u parovima, a neki se ovde upoznaju.
Beogradski homoseksualci često se sastaju i u toaletu kod Narodnog pozorišta. Tamo je navala velika, pa se sakupljaju već na stepenicama. Isti ulaze po desetak puta u toku jednog dana.
- Ne može da se živi od njih, a niko im ništa ne može. LJube se i pipaju, kao muško i žensko. Od 100 mušterija u toku dana, bar 70 su pederi - kaže Šerifa Abazi, koja sedam godina čisti toalet kod Narodnog pozorišta. - Dvojicu sam nedavno uhvatila na delu. Gurnula sam vrata od kabine da bih počistila, jer je već bilo vreme za predaju smene. Zgrozila sam e kad sam otvorila vrata. Jedan se popeo na šolju, a drugi je bio ispod njega.

OŽENJENI
VIKENDOM ih je manje. Najveća gužva je preko nedelje, oko 11 ujutru i nagrnu kad se posle radnog vremena vraćaju sa posla. Većina njih ima žene i porodice. Jednog doktora koji redovno dolazi ovde zbog "onih stvari", srela sam sa ženom i decom u parku i prepoznala ga. Pokazivao mi je očima da ćutim - ispričala nam je radnica u toaletu iz prolaza u Nušićevoj ulici, koja na tom mestu radi 19 godina. - Homoseksualci su veoma agresivni. Deset puta su me napdali, pa se više ne svađam sa njima.

OMLADINA ZASTRANILA
TEBALO bi napraviti poseban toalet samo za "njih" da bi normalan svet mogao da dolazi u ve ce. Nažalost poslednjih godina sve je više omladine koja je zastranila - kaže Šerifa. - Jedan deo radi to za pare. Ali izbiju tuče zbog plaćanja. I narkomani se često skupljaju. Fiksaju se u kabinama. Pronalazila sam i špriceva. Za godinu dana policija je došla svega nekoliko puta.

POLICIJA
PROBLEM sa homoseksualcima u javnim toaletima verovatno postoji, ali sigurno ne u tolikom obimu, kako pričaju žene koje rade u njima - tvrdi kapetan Momčilo Jović, zamenik komandira policijske stanice Stari Grad. - Za poslednju godinu nije bilo nijedne prijave nepropisnih radnji u javnim toaletima. Ako takvih slučajeva ima, neophodno je da ga "Gradsko zelenilo", ili žene koje rade u ve-ceima prijave policiji.
Iz "Zelenila", međutim, tvrde da su se mnogo puta obraćali policiji, ali bezuspešno.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tony Montano zauvek zivi u svakom od nas.

Mediokritetna pederska pojava: "Meni niko ne dopusta da se prosetam sa svojim deckom pod ruku knez mihajlovom"

Tony: "Ko ti to brani? Probaj"
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
pfuj Smile  nisam znala da se i to dogadja Smile  ok..nisam zalazila po javnim wc-ima pa i neznam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Ma drzi se ti kuce ili stana i ne mijenjaj partnera.  Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Kad ja tamo, a ono, medjutim.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1733
Zastava u kuci
Tony-ja za PREDSJEDNIKA  Smile  Smile  Smile

Samo ne znam shta rade Beogradjani , ako je to deshavanje tako "javno" ? Smile
Shto ne ulete unutra , polupaju govna , i gotova stvar. :twisted:  :twisted:
I tako nekoliko puta , i eto veselja, uz to i besplatnog      
IP sačuvana
social share
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in
waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the
frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses
and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed
ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

A friend with weed is a friend indeed.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 752
Zastava Novi Sad
mob
Motorola C118
Bolje da su tamo unutra nego da se slobodno setaju po ulici!
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
Citat: malaj
Ma drzi se ti kuce ili stana i ne mijenjaj partnera.  Wink  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.