Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muskarci svih zemalja - ujedinite se...  (Pročitano 7352 puta)
17. Apr 2004, 23:46:59
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
mob
HTC Touch
Ne znam da li ovo da postavim ovde ili negde drugde, ali SF, ako mislis da spada u lobotomiju - prebaci.
Poenta price je - mi smo slabiji pol! Moramo da se oslobodimo zenskog jarma, drugovi (bez drugarica)... Zasto ovo pricam? PA, evo vam primer. Pre neki da, vracam se sa rancha, 1 ranac na ledjima, 1 zakacen napred i pune ruke sa nekim torbama... Moja devojka se vraca, cisto onako, sa 1 malom torbicom, pa kao da pomogne meni... Neka, nije problem, ja sam (kao) kavaljer, i sve bi to proslo da ona nije stala ispred vrata, energicno zahtevajuci da joj JA otvorim vrata, cisto kao dzentlmen. OK, jedno prebacivanje da necu, drugo, trece, jedan ostar pogled, ja se savijam pod teretom njene volje i otvaram joj vrata. Kao, nista, mozda je i u pravu... Sutradan, nece da dodje - kao iznervirao sam je. Pa, mislim da je tu bio kraj price (sretna je dobitnica sut kartu bez povratka...), ali razmislite malo koliko ste i da li ste imali takvih primera u zivotu...
POenta price je sledeca: momci, mi smo slabiji pol! One imaju svoje udruzenje pod ponopravnim pokretom zvanim feminizam, a vade se na fazon da se odupiru muskom sovinizmu... Pa ne ide to tako, ljudi moji, stvarno su prekardasile...
Pa recite ako se osecate ugrozeni u svemu ovome, ako pronalazite sebe u nekoj od slicnih tema...
P.S. Posveceno temi Na sta ribe padaju, kao njena protivteza. Sve devojke su dobrodosle da kazu svoje misljenje na ovu temu, a i mogli be da otvorite temu tipa "Na sta muskarci padaju", cisto da se osecamo manje ugrozeni... Ali budite objektivni, a ne kao ono: Ma oni misle samo na sex...
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa meni to smeta vec par godina...Jebiga...I stalno imam problema sa tim dzentlmenstvom...I pravo da ti kazem boli me ...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Muskarac treba da bude covek, a za ostalo cemo lako Wink
Ne pronalazim sebe u nekoj od slicnih tema, jer sam sa normalnim devojkama, ali znam da to cesto ume biti problem. Ja cu ovo selim u probleme u drustvu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
mob
HTC Touch
Ma ocigledno mene navataju uvek neke slicne... Mozda moram da promenim grad, ali videcemo. Znam samo jednu stvar, a to je da smo mi stvarno slabiji pol - mnogo popustamo braco muskarci. Mozda je potrebno da se ponasamo kao najveci gadovi, cisto da vide sta bi ih onda snaslo... :twisted:  :twisted:
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pazi... odredjeni broj ljudi se i ponasa kao najveci gadovi... i to ne mali broj ljudi.... ali opet... nisu ni sve devojke iste kao sto nismo ni mi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
mob
HTC Touch
znam, SF, znam, ali kako da se na mene uvek nakace neke, ma ko zna kakve. Ne zalim se ja ovde, niti trazim rame za plakanje, a i nisam postavio ovu temu samo za nas nekoliko, ali vidim da je ljudi zaobilaze... Mozda je samo do nekog mog iskustva, ali mislim da je stvarno masa ljudi ovim zakacena, a niko nece da prica o tome! E, momci, nemojte sada da odustajete, jos malo pa smo pobedili! (jos samo par vekova, sta je to naspram cele vecnosti i nasih pokoljenja koj a bi da gledaju boks i fudbal, a ne balet i Ljovisnu!)...
Ma, na kraju krajeva, moram da citiram jedan casopis gde je naucno dokazano da zelena boja sa stadiona cuva katodne cevi TV aparata...  Smile  Smile      :twisted:  :twisted:
IP sačuvana
social share
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da, a zelena boja dokazano i umiruje, kao i pivo koje cirkamo dok gledamo tekme Smiley slazem se Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
mob
HTC Touch
Pa kako to da objasnimo svim ovim devojkama koje to ne zanju? One to jednostavno nece da shvate, to je iznad njihovih mogucnosti...
Ljudi, ja nisam muski sovinista, niti zenomrzac, ali neke stvari su stvarno...
IP sačuvana
social share
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
mob
HTC Touch
Zaboravih, u pivu ima mnogo B6 vitamina, za koji je NAUCNO dokazano da opusta i da pospesuje spavanje... Za hrkanje nista nije dokazano, to je vec stvar slobodnog izbora...    :twisted:
IP sačuvana
social share
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
@sergio1977
Citat

Ma samo vi palite koliko ocete, prica je sve sto vam treba... ovde

mozda ti se zbog takvog stava, i zakace takve devojke(koje padaju na pricu)

Citat

Pazi... odredjeni broj ljudi se i ponasa kao najveci gadovi... i to ne mali broj ljudi.... ali opet... nisu ni sve devojke iste kao sto nismo ni mi.

e da, a iskustvo cini da primetis razliku

Citat

P.S. Posveceno temi Na sta ribe padaju, kao njena protivteza. Sve devojke su dobrodosle da kazu svoje misljenje na ovu temu, a i mogli be da otvorite temu tipa "Na sta muskarci padaju", cisto da se osecamo manje ugrozeni... Ali budite objektivni, a ne kao ono: Ma oni misle samo na sex...

PS. ko ti kaze da mi ne mislimo na sex. Sta ce nam nova tema, sve su price iste, svi padaju na sve, samo je pitanje sta hoces da dobijes, jer kakav mamac zabacis, takvu(takvog) i upecas. Mozes da odes i u aktivan lov i odstrelis gusku, za tigricu(tigra) bi morao otici daleko, pa pretrpljen strah.. itd.
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.