Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muskarci svih zemalja - ujedinite se...  (Pročitano 7238 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
Citat: sergio1977

Hmmm, ima logike. ali ajde budi iskrena, da li si ti uvek prolazila po toj paroli u zivotu? Ne mogu da verujem da se ponekad nisi osecala povredjenom ili nekog nazvala "onaj kreten koji me je povredio" (ili la, necu da budem iskljuciv, izvini ako mislis da sam te uvredio), a mislis da to nisi zasluzila nicim. Vidis, tu nije samo moja ili tvoja volja, nego DVE volje, dve strane. Ja sam uvek totalno iskren, ali ne verujujem da su svi takvi.

ne treba da sumnjaš u istinitost mojih iskaza, ja nemam baš nikakvog razloga da govorim neistinu. naravno da mi se dešavalo da loše prođem, a da ničim to nisam zaslužila... ali to ne govori o meni već o osobi koja nepravdu čini... dakle, ne zadržavam se na lošem kvalitetu.. ako neko dobije epitet (upotrebiću tvoj orginalni izraz, mada bih ja drugačije formulisala) "onaj kreten koji me je povredio" ne vredi toliko da bih trošila energiju na njega, tako da mi njegova volja u tom slučaju uopšte nije bitna.
nemoj da misliš da možeš da me uvrediš(odgovor na tvoj komentar u zagradi) ta tvoja opaska meni govori da nisi pročitao ni jedan moj prethodni post, što takođe nije uvreda, već površnost, bar što se tiče pisanja na Forumu
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
mob
HTC Touch
Citat: JeJa

ne treba da sumnjaš u istinitost mojih iskaza, ja nemam baš nikakvog razloga da govorim neistinu. naravno da mi se dešavalo da loše prođem, a da ničim to nisam zaslužila... ali to ne govori o meni već o osobi koja nepravdu čini... dakle, ne zadržavam se na lošem kvalitetu.. ako neko dobije epitet (upotrebiću tvoj orginalni izraz, mada bih ja drugačije formulisala) "onaj kreten koji me je povredio" ne vredi toliko da bih trošila energiju na njega, tako da mi njegova volja u tom slučaju uopšte nije bitna.
nemoj da misliš da možeš da me uvrediš(odgovor na tvoj komentar u zagradi) ta tvoja opaska meni govori da nisi pročitao ni jedan moj prethodni post, što takođe nije uvreda, već površnost, bar što se tiče pisanja na Forumu

Ne sumnjam ja u tebe, ali u tvoj rod, iliti zenski rod u celini - da...  Nista licno, samo personalno, molim lepo. Sada, mozda ti mozes da procenis ko je kakav odmah, ali ja bas i nisam u stanju (ili se ljudi oko mene dobro kriju, glume, stagod...), ili se jednostavno ponasam onakav kakav sam, sto meni nije nikakav problem. Nisam ni mislio da te uvredim, ali ono je bila SALA, koju ocigledno nisi shvatila ili primila kako sam mislio da bi trebalo, pa sad, nisam ni ja toliko humoristican uvek. A na kraju krajeva, citao sam sve tvoje postove u ovoj temi, ali stvarno je malo suludo da se vredjamo sad. Stvarno nije nista licno, ne izdvajam ja nikoga, ja osudjujem ovde, mozda, vise muskarce nego vas, zenski rod. Mozda je sve u tome da smo mi se zavukli u svoje "tvrdjave" i ne primecujemo sta se desava okolo. Na kraju krajeva, mislim da ne moze ovako jos dugo, a sve je u stvari krenulo od toga da nama neki tamo gejevi stvaraju modu, nacin razmisljanja itd. Sve ima svoje zasto, a ima i zasto ja to necu i ne zelim da prihvatim...
Pa sad, ako mislis da sam negde pogresio, reci, ali nemoj da pricas nesto tipa "ja ovo, ja ono", buduci da ovo nije tema (bar je nisam tako zamislio...) o tebi i meni (ili tvojem i mojem problemu, ako imas problema), nego o celokupnom musko - zenskim odnosima sa naglaskom na pojedine specificne stvari u tom odnosu (ma, odoh da se kandidujem za predsednika, sa ovakvim odgovorima garantovano tucem Marijana Risticevica :-))
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
"Zlo je vrijeme orla naceralo da zimuje medj kokosima" - Njegos.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
"Boj se onog ko je svik'o bez golema mrijet jada"
IP sačuvana
social share
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
"Cud je zenska smijesna rabota, ne zna zena ko je kakve vjere stotinu ce promijeniti vjera da ucini sto joj srcu zudi"
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
mislim da je od tog vremena ženksa svest i previše napredovala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vuk dlaku menja ali cud nikada.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
a je'l to važi i za vučice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pitanje ti je isto kao i ono a zar zene nisu ljudi Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
Eh,eh...ja zakasnio za temu. :|
Mislim video me maticar,pop,kum.....
Mada ako ce biti nekog undercover delovanja na polju globalizacije uticaja nas muskih....ja sam ZA  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.