Stvarnost je iluzija stvorena nedostatkom alkohola
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
LG iPhone 4
Postovanje zelim svima. Treba mi pomoc jer stvarno ne znam sta vise da radim. Situacija je ovakva. Zavrsio sam fakultet za komunikologiju i graficki dizajn. (mada je slabo bio zastupljen graficki dizajn). Sada,...htio sam nastaviti poslediploske studije komunikologije na FPN u Beogradu ali kako su oni usvojili Bolonjsku deklaraciju smjer komunikologije je ugasen tj integrisan u poslediplomske studije novinarstva. Posto me bas ne zanima novinarstvo u tom aspektu pokrivenosti odustao sam od toga. Sto se tice vremena i novca to mi nije problem (naravno ne mislim na iznose studija od nekih 20,000 eura) Razmisljao sam posto verc dobro vladam engleskim jezikom , da polozim toefl i gre testove pa da idem napolje na studije tj poslediplomske studije. Moje je pitanje sta bi ste mi vi preporucili da nastavim ili sta bih mogao da upisem trenutno. Stvarno ne znam kakva su vasa iskustva ali ako je neko u slicnom polozaju bio bih jako zahvalan jer godine lete i trenutno to ne bih odlagao za tamo neku 2010. Jos jednom hvala.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.