Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:58:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Muse"-Moguc dolazak u Beograd???  (Pročitano 7850 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Muse: Najveća koncertna atrakcija u Beogradu!

Najveća aktuelna koncertna atrakcija, britanski bend Muse, nastupiće u Beogradskoj Areni 7. oktobra, potvrdili su organizatori "Terranostra promotions", "Lupa" i Arena.

Metju Belami, Kris Volstenholm i Dominik Hauard dovešće u srpsku prestonicu svoju kompletnu koncertnu produkciju, što znači da će publika u Areni videti i čuti muzički spektakl ravan nastupima u ostalim evropskim gradovima. Muse su inače, tokom deset godina karijere, uspeli da se plasiraju na listu 100 najboljih bendova svih vremena, a mnogi kritičari im predvidjaju budućnost jednaku slavi grupe U2.

S obzirom da se njihov novi CD "Black Holes and Revelations" (2006) nalazi na listi najprodavanijih stranih izdanja u Srbiji, organizatori očekuju veliko interesovanje publike. Karte za koncert biće puštene u prodaju 17. avgusta, po ceni od 2.300 (tribine II), 2.500 (parter i tribine I), i 5.000 dinara (lože).

O tome koliki su Muse velikani performansa, svedoči i činjenica da su nedavno karte za koncert na stadionu Vembli rasprodali za samo tri sata!

Organizatori su najavili da će Muse svirati najmanje sat i po vremena, pa će publika biti u prilici da čuje hitove "Newborn", "Time is running out", "Apocalypse please", "Bliss", "Supermassive black hole", "Knights of Cydonia" i druge.

Još uvek nije poznato da li će bend dovesti sopstvene predgrupe, niti da li će neki domaći izvodjači imati čast da dele binu u Areni sa njima.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Malo sam gledao njihov live DVD Muse - Absolution, Glastonbury 2004 i mogu reci da sam iznenadjen kako dobro sviraju uzivo. A takodje sam iznenadjen i brojem ljudi na koncertu. Vidim da su im koncerti uglavnom popunjeni, nije mi jasno da ih bas toliko ljudi slusa.

Valjda ce i kod nas dobro proci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nije mozak za svakoga.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 153
Zastava Sombor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Mislim, ti bash nisi u toku. Lepo ti kazhe najveca aktuelna koncertna atrakcija
A, to i jesu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Mislim, ti bash nisi u toku. Lepo ti kazhe najveca aktuelna koncertna atrakcija
A, to i jesu
Mislis, dakle postojis. Bas sam u toku, ali sam i dalje iznenadjen tolikom posetom na koncertima. Dakle, to je on sto osecam/mislim nakon slusanja njihove muzike i nakon citanja o njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nije mozak za svakoga.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 153
Zastava Sombor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jednostavno, ja nisam iznenadjen. Slusham ih zadnje tri godine neprestano, i veoma sam svestan njihovog kvaliteta - mada nisam siguran za njihovu popularnost na nashim prostorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Juliette and The Licks predgrupa.

Juliette and The Licks je Americki rock band koji predvodi glumica Juliette Lewis.  Band ce svirati kao predgrupa Muse-u 07. Octobra  2007, u Beogradskoj Areni.

Juliette and The Licks je osnovan 2003 godine, i do sada su izdali dva albuma.  Njihov debi You’re Speaking My Language izdat 2005 godine i Four On The Floor izdat 2006.

Juliette Lewis se pojavila u preko cetrdeset filmova i reklama za Gap u kome plese sa Daft Punk.  Bila je nominovana za Academy Award za Best Supporting Actress, 1992 godine za film Cape Fear.  Takode je dobila Emmy nominaciju  za svoju ulogu u filmu My Louisiana Sky 2001 godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uzivo su ubedljivo najjaci bend.Hedva cekam 7.oktobar Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
predgrupa nije nesto... al' ko da je to bitno Smiley mislim... jedva cekam  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC TOUCH PRO
Ima li ko da ide sam??? nemam ja drustva za ovaj koncert pa bih se rado pridužio nekome(najbolje bi bilo kad bi to bilo neko fino žensko društvo).  .  .  

u svakom slučaju možete me dobiti na bojkic(at)spinter.  net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Imam dve karte viska ako nekog zanima da kupi.   :[115]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:58:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.