Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muja Lopov proglašen za predsednika "virtuelne Srbije"  (Pročitano 2896 puta)
19. Jan 2007, 12:48:32
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Radivoj Milutinović - Muja Lopov proglašen za predsednika "virtuelne Srbije"

Traži američku vizu, prosi Kondolizu

Okosnicu njegovog programa čini nastavak misije mira, koju će, zaključio je, najbolje sprovesti ženidbom sa američkim državnim sekretarom

Subotičanin Radivoj Milutinović, poznatiji pod nadimkom Muja Lopov Internacionale i još poznatiji kao bivši prosac Karle del Ponte, juče je u beogradskom Medija centru položio svečanu zakletvu. Time je, posle nekoliko meseci suočavanja s nekolicinom jakih kandidata, i zvanično inaugurisan za predsednik države. Doduše virtuelne države Srbije, ali njemu to i nije bitno. Bitno mu je, reče, samo da je izabran voljom naroda jer su ga na to mesto postavili upravo gledaoci rijaliti šou programa "Postanite predsednik", koji se već mesecima emituje na Televiziji Panonija.

Muja Internacionale juče je zato javno pozvao predsednika Tadića da mirno preda vlast.

- Nema tu šta. Narod je izabrao mene - u šali priča Milutinović, dok najavljuje svoje prve predsedničke dužnosti. A prva je, kako nam je objasnio, da do 18. februara raspiše izbore i pozove nove kandidate da se prijave za šou. Dotle će nastaviti da sprovodi svoj predsednički program, da traži ukidanje Haškog tribunala i pomirenje bivših jugoslovenskih republika i da širi misiju mira.
Upravo s tim ciljem na umu, Milutinović je i juče ponovio svoju spremnost da se žrtvuje za dobrobit srpskog življa i opet zaprosi Kondolizu Rajs.

- Potpuno sam odustao od svoje prve nesuđene verenice Karle del Ponte, koja me je u više navrata grubo odbila i ismejala moju bračnu ponudu. Godinama sam pokušavao, slao joj vredne poklone, čak i vence belog luka, da isteram đavola iz nje. Ali, džabe... Kondoliza je mlađa i lepša, a pošto sam vidovit kao baba Vanga, već vidim da će ona biti predsednica Amerike, a ja njen vođa kampanje. A, ako me ni ona ne bude htela, imam i rezervnu mladu - Angelu Merkel, nemačku kancelarku - priča Radivoj Milutinović, trenutno aktuelni predsednik "virtuelne države".

BOGOJAVLJENSKE BATINE

Jučerašnje proglašenje za predsednika, dan uoči velikog pravoslavnog praznika Bogojavljenja, Milutinović je iskoristio i da obeleži jedan neslavni jubilej - 51 godinu od prvih batina koje je na svojoj koži osetio.
- Dobio sam ih od učitelja - komuniste, i to zato što sam išao u crkvu na veronauku, i kao jedan od sedmoro dece bio izabran da svetim bogojavljansku vodicu i nosim je vernicima. A, kad je učitelj to saznao, sve me je onim lenjirom po prstima tukao, i još me posle terao da klečim na tri zrna kukuruza. Mnogo me je taj komunizam u životu koštao, pa sam zbog njega nevin bio osuđen na 20 godina zatvora - priča Muja.

A, ako američki državni sekretar poklekne pred Mujinim čarima, kum će biti Putin, stari svat Kofi Anan, barjaktar Džordž Buš, a deveruša Sanda Rašković-Ivić.
- Sad tražim vizu da idem da prosim Kondolizu. Biće mi čast ako pristane, ali ako neće, molim je da nas dvoje ipak budemo zajedno u misiji mira - da ona iskoristi svoju lepotu i moć da zajedničkim snagama srušimo Haški tribunal i uklonimo Karlu del Ponte, najveće zlo na Balkanu - kaže Muja Internacionale.

U čast pobede na izborima "virtuelne Srbije", ali i u znak pomirenja sa svima onima koje je godinama prozivao u medijima, Muja je 21 čokoladnu tortu namenio onima, koji su mu u borbi za predsedničku fotelju pomogli - prijateljima, novinarima, ali i neprijateljima. A, posebno sudijama, tužiocima i članovima "stečajne mafije", s kojima već godinama "ratuje".

- Neću da budem osvetoljubiv kao Karla. Eto, čak sam povukao sve tužbe, a baš ljudi iz subotičkog suda su mi predložili da zaprosim Ivanu Dulić-Marković. Reko', nije problem, oću ja, ali samo ako Dinkić zaprosi Karlu. Znači, odustao sam od svih tužbi, osim od one protiv Karle del Ponte. Od nje još tražim nadoknadu štete za pretrpljeni psihički bol, posle grubog odbijanja moje bračne ponude. Ali, spreman sam da odustanem od tih 21 milion evra, i da je, ako stvarno pati za mnom, ipak oženim. Jedini je uslov da sve haške optuženike vrati kući - priča Milutinović.

A i NJegoševu sliku, koja je do pre nekoliko meseci visila u kabinetu Karle del Ponte, kao njegov verenički poklon, uspeo je da povrati i planira da je na Vidovdan proda na javnoj aukciji na "Marakani".

- Taj NJegoš je prvi Srbin oslobođen iz kandži Tribunala, a nadam se da će ih biti još. Početna cena za sliku će biti 50.000 evra, a sav novac će biti namenjen deci bez roditelja - odaje svoje planove Muja Internacionale.
A. K. Ž.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.