Jeste bio ludak ali ja sam uvek vise voleo Tajsona, valjda zato sto sam ga vise gledao a i bio je prava zivotinja u najboljim danima... Inace, ima ona legendarna odvala sa olimpijade u Atlanti (valjda) kad je jedan nas komentator u momentu kad je Ali dodeljivao nekome medalju, ocigledno ne znajuci da ovaj ima Parkinsonovu bolest, rekao: "Pogledajte Muhameda Alija, ruke mu se tresu od uzbudjenja"
Imas na prvoj strani strani intervju u studiu tajson i muhamed,da vis sta kaze tajson za njega,i ja gotivim tajsona,ali..........ovaj im je tata a cuces i jos jednog koji kaze da je tata. sle junior
Ma, u redu je to, on je najveci bokser svih vremena, nego kazem da je meni Tajsonov stil bio nekako zanimljiviji... Izadje, umlati protivnika za minut-dva i to je to, bas je bio zver. Ali je imao neke tripove, dosta se zajebavao.
Ma, u redu je to, on je najveci bokser svih vremena, nego kazem da je meni Tajsonov stil bio nekako zanimljiviji... Izadje, umlati protivnika za minut-dva i to je to, bas je bio zver. Ali je imao neke tripove, dosta se zajebavao.
slazem se,pri karaju karijere ga je zajebalo bas to sto je cesto tempirao fizicku spremu do 5 rundi.Pa mu se to kasije i obilo u glavu,naravno kao i zivot koji je vodio.Cak je sporan i mec da basterom daglasom u kojem ga je tajson nokautirao,veliki deo strucnjaka kaze da je to brojanje prekretnica u tajsonovoj karijeri,naravno daglas je ustao i posle ga roknuo.No on nije tema pa necemo o njemu.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.