Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opcija Unlimited u T-Mobileu  (Pročitano 1409 puta)
07. Jun 2006, 13:38:27
Zvezda u usponu

Whats up!!!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1213
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6630
Pretplatnici T-Mobilea odsad mogu unutar T-Mobileove mreže razgovarati po cijeni od 0 kn/min, 24 sata dnevno i bez ograničenja, uz naknadu za uspostavu poziva od 0,25 kn po pozivu te uz mjesečnu naknadu od 100 kuna.

Nova se usluga zove Opcija Unlimited, a vrijedi za sve poslovne i privatne pretplatnike T-Mobilea. Za aktivaciju usluge dovoljno je nazvati besplatni broj službe za korisnike 098 1550, nakon čega će korisnik na uređaj dobiti informaciju aktivaciji usluge.

Aktivacija ove jedinstvene usluge promotivno je dostupna u periodu od 7. lipnja do 31. kolovoza. Korisnici koji aktiviraju Opciju Unlimited mogu koristiti njene prednosti sve dok im traje ugovorno razdoblje za korištenje njihovog tarifnog modela.

(01. May 2007, 10:44:52)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Whats up!!!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1213
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6630
Kada će ovo u nas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava HR
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D880
Poslovni sam korisnik T-mobile-a, i jučer mi je uključena opcija unlimited, a sa VPN-a sam prešao na Team pretplatu.
Mada su za sada informacije konfuzne (svaki operater ima svoju verziju), za sada se čini da u Team pretplati gdje su svi članovi pretplatničkoga tima na opciji unlimited, neća biti naplate uspostave poziva od 0.25 kn.

Drugim riječima, komplatna T-mobile (098 i 099) mreža je pokrivena sa naknadom od 100 kn (cca 14€), neograničenom minutažom, kao i brojem uspostavi poziva.

Buduići da je T-mobile uvjerljivo najjači operater u HR, mislim da se ova akcija mogla nazvati i Zbogom fiksna telefonijo.

Nadam se da će nešto slično proraditi i u Srbiji.

Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
@RGOS, kad si već tu: da li je ovo isto kao i u recimo Nemačkoj, Austriji pogotovo Švedskoj da se za ovih mesečnih 100 kn (cca 14€) može ipak razgovarati unutar drugih mreža - znači isti novac potrošiti?!?
Znači novac se ipak može potrošiti kao deo kredita ili je sredjeno kao neka vrsta pretplate, fiksne naknade ili ti šta?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Nadam se da će nešto slično proraditi i u Srbiji.
Pozdrav!
Ja se pre nadam sletanju vanzemaljaca nego da tamo neko nama srbima dozvoli da koristimo neograničeno mobilni telefon uz mesečnu uplatu od 1200 dinara koje posle možemo opet potrošiti pozivajući druge mreže!
P.S. jedino ako se proda Mobtel(ali i tu vidim da Arapi prednjače i neka njihova tel. kompanija)! Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 00:35:54 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

radimo sta ne volimo da kupimo sta nam ne treba

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 28121
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson AINO U10
bilo bi super da proradi i ovde mada je ovde visi interes drzave da ne bude tako, Smile
IP sačuvana
social share
potpis obrisan po preporuci par skorpija
______________________________ ___________________
Stvari imaju onoliku vaznost koliku im mi damo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava HR
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D880
@RGOS, kad si već tu: da li je ovo isto kao i u recimo Nemačkoj, Austriji pogotovo Švedskoj da se za ovih mesečnih 100 kn (cca 14€) može ipak razgovarati unutar drugih mreža - znači isti novac potrošiti?!?
Znači novac se ipak može potrošiti kao deo kredita ili je sredjeno kao neka vrsta pretplate, fiksne naknade ili ti šta?!?

Ovih 100 kn je fiksna naknada za korištenje opcije unlimited, a pretplata se u T-mobele-u kategorizira kao ono što si me pitao u prvom dijelu svoga pitanja.
Dakle, recimo, jedan od tarifnih modela pretplata je paket od 100 kn/mj, i čitavih tih 100 kn može se potrošiti za telefoniranje u svojoj li drugim mrežama, dok je opcija unlimited dodatna naknada koja se može ili ne mora uzeti na osnovni pretplatnički paket, a koja omogućava poslovnom korisniku besplatnu uspostavu i telefoniranje prema T-mobile-ovim mobilnim mrežama (098 i 099), a fizičkoj osobi isto to uz neknadu za uspostavu svakog poziva od 0.25 kn, što se također može trošiti u onih 100 kn pretplate. Budući da je više nego uvjerljiv postotak korisnika na T-mobileu, naravučenije ove priče glsilo bi; Za cca 28 €/mj pričaj do mile volje. Smiley

Polako ali sigurno, T-mobile gazi naprijed i pokazuje zube. Smile Posve tiho, i neprimjetno, nekidan je u HR ušla i četvrta prepaid mreža (Tomato 092) za koju sam tek doznao iz radijskih reklama. Konkurencija i slobodna tržišna utakmica čine svoje... Na radost nas korisnika. Smile
Po meni, pitanje je dana, kada će te i Vi dragi prijatelji u Srbiji također imati opako dobre tarife te satirati baterije i hands free-ove od bjesomučnog telefoniranja. Wink

Pozdrav!
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 08:38:18 od RGOS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Nokia ZTE
28 eura je za mene preveliki mesecni izdatak, jer mi racun ne prelazi 10 eur, i za te pare sasvim solidan posao zavrsim tako da mislim da bi se to isplatilo ljudima koji prave sada vise od 30 eura, moj matori ne koristi fiksni uopste i dodje mu plafon 25 eura a mob mu je osnovna alatka za posao ----> na prvi pogled jeste lepo, ali da i postoji ta mogucnost kod nas ne bih je upraznjavao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava HR
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D880
28 eura je za mene preveliki mesecni izdatak, jer mi racun ne prelazi 10 eur, i za te pare sasvim solidan posao zavrsim tako da mislim da bi se to isplatilo ljudima koji prave sada vise od 30 eura, moj matori ne koristi fiksni uopste i dodje mu plafon 25 eura a mob mu je osnovna alatka za posao ----> na prvi pogled jeste lepo, ali da i postoji ta mogucnost kod nas ne bih je upraznjavao

Predpostavljam da bi cijene te iste usliuge kod Vas bile nešto niže u odnosu na HR.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
@mirom83, u takvim uslovima se gotovo potpuno zamenjuje fiksni telefon. Znači više nego povoljna i fenomenalna usluga "unlimited" jer se mobilni bukvalno koristi kao zamena za fiksni.
Na kraju meseca bi sa takvom mogućnošću za mob telefon fiksni koštao "0" dinara tj., plaćali bi valjda samo osnovnu pretplatu za fiksni telefon!
Zamislite samo koliko bi bila ušteda kućnog budžeta kada bi cela porodica koristila istu mrežu, rodjaci u drugom gradu, prijatelji bilo gde u državi na istoj mreži i svaki razgovor besplatan! Smile
Vredi taj unlimited, i te kako podržavam ovakvu mogućnost! Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 15:49:08 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Unlimited Opcija

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.