Specifikacije Star je par meseci, nije zakljucan ni na jednu mrezu. Trebalo bi da ima garanciju ali sam izgubio papir, probacu da ga nadjem Telefon je u savrsenom stanju, kao nov. Od opreme posedujem sve, ukljucujuci i njegovu originalnu kutiju. Uz telefon se dobija standardna oprema, slusalice, punjac, usb, orig. HTC futrola, 8GB kartica sa IGO navi, dve nove folije za ekran, silicon case. Ovo je EU verzija sa 576MB RAM-a i novim tipom ekrana koji je bolji i svetliji od starih HD2 ekrana.
Instaliran je Android 2.3.3 Hyper GBX i sve leti na njemu. Po zelji ga mogu vratiti na oficijelni WM 6.5 ali mislim da nema potrebe jer Android radi u fulu.
Cena: 280e. Ja sam u NS-u, pozeljno je licno preuzimanje ali ako treba, saljem ga PostExpress-om o trosku kupca i uz predhodnu uplatu na racun
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws