pozdrav koristim mtelov trio paket telefon,tv i internet, u zadnjih mjesec dana desava se da prilikom gledanja tv, a na racunaru pustim neku igru da se updetuje slika na tv zamrzne. mjerio sam brzinu interneta i krece se od 1 pa do 9.5mbs, dok u paketu koji imam treba da bude 30. kvar je prijavljen bili su do sada 3 puta,mijenjali su ruter i sve gluposti ali i dalje nista svje je isto. malo pre sam zvao opet ali vidim da od njih nema nista pa da li je neko imao slican problem ili zna kako da popravim ovo. znaci slika na tv zamrzne cim pocnem da downloadujem nesto na racunaru ili cak ako gledam neki hd film ili seriju sto trosi puno neta.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.